Κατσιαρός: Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που γίνεται με τον Σίλβα»

Metrosport Team06 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, τοποθετήθηκε αναφορικά με την παρουσία των «κιτρινόμαυρων» στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα, τα στοιχεία που έδειξε ο Σίλβα καθώς και τη φετινή πορεία του συνόλου του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον Σίλβα, ανέφερε: «Έχει πολύ καλά στοιχεία και δεν μπορώ να εξηγήσω πώς αποδίδει καλύτερα πάντα όταν έρχεται από τον πάγκο. Είναι βέβαια σημαντικό για τον προπονητή να ξέρει ότι έχει στον πάγκο του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να του αλλάξει τη ροή του αγώνα και να καλύψει τα κενά και να προσφέρει οτιδήποτε χρειάζεται».

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη: «Στο ημίχρονο πρέπει να ειπώθηκαν πράγματα που έκαναν την εικόνα να αλλάξει καθώς στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε ο Άρης που ξέραμε. Ο προπονητής ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται ο Άρης και το έδωσε μέσα από τις αλλαγές του. Ο Άρης με το Μάνο και τον Λόπεθ ήταν αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και ο Μήτρογλου αν βρει ρυθμό θα δώσει λύσεις και να σκοράρει όπως θα τον θέλαμε όλοι. Προέρχεται από μία μεγάλη αποχή και αυτό φαίνεται από τη στιγμή που ζορίζεται και το είδατε με τον τραυματισμό του. Είναι ένα ψηλό παιδί και χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει».

Ενώ στο τέλος, υπογράμμισε: «Όλα τα παιχνίδια μπορούν να κρίνουν τη χρονιά για τον Άρη και ενώ είναι αρκετά μεστή και ώριμη έδειξε ότι η ομάδα βλέπει τα παιχνίδια ξεχωριστά και αν ήταν και στον ημιτελικό θα ήταν από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας του. Δεν γίνονται πολλές μεταγραφές μαζικά και αυτό δείχνει ότι υπάρχει κορμός και γίνονται και σωστές κινήσεις, όπως με την ανανέωση του Σάσα, που όταν ήρθε δεν τον ήξερε κανείς. Η άμυνα είναι αυτή που κερδίζει τα πρωταθλήματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.