Κατίδης: «Δεν θα με θέλει ο κόσμος του Άρη»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος24 Ιουνίου 2020

Ο Γιώργος Κατίδης τόνισε πως ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κόντρα στην ΑΕΚ. Τι απάντησε στο υποθετικό ερώτημα επιστροφής του στον Άρη...

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας στο Metropolis 95.5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα», μίλησε αρχικά για τον χαιρετισμό που τον στιγμάτισε:

«Ελπίζω να το θυμούνται όλοι ως ένα παράδειγμα για τον Γιώργο και όχι τον Κατίδη. Έχω δείξει με την πάροδο των χρόνων, ότι δεν έχω και δεν πρόκειται να έχω ποτέ σχέση με την πολιτική και όλα αυτά. Δεν έχω συναντήσει ποτέ άνθρωπο να μου κάνει παρατήρηση στο δρόμο γι’ αυτό. Στη συνείδηση του κόσμου λόγω τηλεόρασης έχει καθιερωθεί αυτή η εικόνα, δεν τους κατηγορώ, είναι η δουλειά τους. Θα μπορούσε να είχε ακουστεί και η άλλη εκδοχή. Δεν πτοούμαι εύκολα ή τα παρατάω. Άλλος στη θέση μου θα είχε κάνει πολλά βήματα πίσω. Ήταν δύσκολη η ζωή μου, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Για πολλά χρόνια περπατούσα από τον Εύοσμο ως τα ΚΤΕΛ και από εκεί έπαιρνα 2-3 λεωφορεία για να πάω στη Ραιδεστό. Καμιά φορά δεν είχα πως να γυρίσω και με επέστρεφε ο πατέρας του Γιαννιώτα. Δεν έχω πει σε κανέναν τίποτα για όλα αυτά. Υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για τη ζωή τους και όχι για να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους. Δεν είμαι καθόλου αχάριστος».

Όσο για το αν γυρνούσε πίσω το χρόνο πριν αυτή την κίνηση, σχολίασε: «Είναι άστοχη η ερώτηση. Προφανώς αν είχα ασχοληθεί ή είχα άποψη από πριν, δεν θα ήμουν έτσι».

«Όποιος σκοράρει...»

Ενόψει του αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, ο πρώην μέσος και των δύο, δήλωσε: «Έχω παρακολουθήσει τα παιχνίδια τους. Είναι δύο ομάδες με ποιότητα, που παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στη λεπτομέρεια θα κριθεί το ματς. Όποιος σκοράρει θα το κερδίσει.

Δεν έχει να φοβηθεί κάτι ο Άρης από την ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίζει καλύτερα, έχει διάρκεια, έχει ποιότητα και στον πάγκο».

Για το άδειο «Κλ. Βικελίδης» είπε:

«Είναι μειονέκτημα σίγουρα που θα είναι άδειο το γήπεδο. Μετά τον κορωνοϊό και με την απόφαση να μην πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα, έχει μειωθεί την ποιότητα του ποδοσφαίρου. Και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι οι ίδιοι. Η ψυχολογία της έδρας και η παρουσία του κόσμου είναι τεράστια».

Για το αν φέτος είναι η ευκαιρία του Άρη, απάντησε:

«Έχω ζήσει στον Άρη τον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι τότε την τεράστια δίψα του κόσμου. Είχα κατέβει σαν φίλαθλος ουσιαστικά τότε. Η ΑΕΚ δεν είναι εύκολος αντίπαλος, έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμη κι αν ομαδικά βρεθεί σε κακή μέρα. Ο Άρης έχει φοβερή ποιότητα από τη μέση και μπροστά»

«Δεν θα με θέλει ο κόσμος»


Ο Γιώργος Κατίδης ρωτήθηκε για τον ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει στον φετινό Άρη και απάντησε λέγοντας: «Εκτός από τον Φετφατζίδη που μου αρέσει πάρα πολύ και είχαμε τσακωθεί από μικροί στις ακαδημίες, θεωρώ από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά είναι ο Ματίγια. Βγάζει πολύ πάθος. Με τον Σάσα είναι εξαιρετικό δίδυμο».

Κλείνοντας και ερωτηθείς αν θα ήθελε να γυρίσει στον Άρη, τόνισε:

«Αγωνιστικά μπορώ και θέλω. Το πρόβλημα είναι τι εικόνα έχει ο κόσμος για εμένα. Ο κόσμος ξέρει μόνο όσα γράφονται και δεν ξέρει την αλήθεια. Υπάρχει κενό σ’ αυτά τα δύο αλλά καλύπτεται εύκολα πιστεύω. Δεν θα με θέλει μερίδα του κόσμου όμως, είναι διχασμένος ο κόσμος. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στην ΑΕΚ που είχα πρόταση μετά τον υποβιβασμό. Από τον Άρη είχα πρόταση επί Σκόρδα, όταν ήμουν στην Ιταλία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.