Κάτια Ταραμπάνκο: Οι αμοιβές στο Survivor και η... Ανθή Σαλαγκούδη

Metrosport Team08 Μαρτίου 2021

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν σήμερα η Κάτια Ταραμπάνκο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor μετά και από την περιπέτεια με την υγεία της και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τις αμοιβές των διασήμων στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Περικλή Κονδυλάτο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το γνωστό μοντέλο: 

Αρχικά ανέφερε: «Η Ανθή ήταν ένας ήσυχος χαρακτήρας. Όταν είχε μπει στο παιχνίδι, είχε σοκαριστεί πάρα πολύ. Δηλαδή δεν ήξερε λογικά πού έμπαινε. Τι είναι το Survivor. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μέρα που έφτασε ρώτησε πού θα πάμε τουαλέτα, αν θα έχουμε κάτι, και ήταν τρομοκρατημένη. Ήμουν κοντά της εκείνη τη στιγμή, να τη βοηθήσουμε. Σχεδόν τη λυπόμουν για το σοκ που είχε πάθει. Είχε βρει τη φάση της μετά. Έφευγε στην παραλία, έκανε ηλιοθεραπεία, κολυμπούσε».

Για να προσθέσει: «Θα έλεγα ότι βοηθούσε στις δουλειές. Η Ανθή είναι από τις γυναίκες και είναι ωραίο που υπάρχουν αυτές οι γυναίκες που δεν είναι δυνατές, δεν κάνουν όλες τις δουλειές, δεν μπορεί να σπάσει μία καρύδα, να σηκώσει ξύλα να φέρει. Αλλά όποτε μπορούσε να συνεισφέρει πλένοντας κάτι ή μοιράζοντας το φαγητό το έκανε. Μέχρι εκεί» είπε Κάτια σημειώνοντας ότι έπρεπε να αποχωρήσει η Ανθή για αγωνιστικούς λόγους γιατί χάνονταν πόντοι.

Τέλος, θεωρεί ότι η έλλειψη φαγητού και τα σκληρά αγωνίσματα στο «Survivor 4» επηρέασαν την υγεία της, έχασε πολλά κιλά και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τα χρήματα που παίρνουν στο Survivor λέγοντας ότι δεν είναι τόσο μεγάλες οι αμοιβές όσο ακούστηκαν.

«Ήθελα τόσο πολύ να παραμείνω στο παιχνίδι. Δεν πίστευα ότι θα με προδώσει το σώμα μου», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο. Και απάντησε στην ερώτηση για τις αμοιβές στο ριάλιτι: «Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο κοντά τα ποσά σε αυτά που ακούγονται, γι’ αυτό ήθελα να καθίσω παραπάνω. Δεν ξέρω τι deal είχε κάνει η Ανθή. Σίγουρα την επόμενη φορά θα διαπραγματευτώ καλύτερα ή θα τρέχω λιγότερο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.