Κάτι... τρέχει με Μαντσίνι

Γιώργος Στράντζαλης13 Νοεμβρίου 2022

Εκτός αποστολής, με απόφαση της διοίκησης, έμεινε ο Ντάνιελ Μαντσίνι για τον σημερινό (16:00) αγώνα στα Γιάννινα και ασφαλώς ο ξαφνικός αποκλεισμός του Αργεντίνου στοιχειοθετεί είδηση και ταυτόχρονα εγείρει πολλά ερωτηματικά. Είναι ολοφάνερο ότι κάτι… τρέχει ανάμεσα σε Αρη και ποδοσφαιριστή καθώς από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ κοινοποίησε τη θέση της, σχολιάζοντας ότι… “ο Αρης είναι πάνω απ’ όλους και με γνώμονα αυτό λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις. Κανείς δεν είναι πάνω από τον Αρη” και διευκρίνισε πως δεν υπάρχει οικονομικό ζήτημα, σχολιάζοντας ότι “ο παίκτης είναι κανονικά πληρωμένος”.

Προφανώς ο αποκλεισμός του αφορά πειθαρχικούς λόγους, ωστόσο είναι και μία απόφαση η οποία δείχνει ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο κι ενδεχομένως “δείχνει” κάτι ενόψει της μεταγραφής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα μάλιστα με όσα υποστηρίζουν στον Αρη, η υπόθεση του Μαντσίνι θα απασχολεί εκ νέου τη διοίκηση μετά το ματς στους “Ζωσιμάδες” το οποίο ασφαλώς και προέχει, αλλά οι Κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να διαχειριστούν την περίπτωσή του και να βρουν λύση για ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου ο Αρης είχε δεχτεί επίσημη πρόταση από ομάδα των Εμιράτων για τον Μαντσίνι την οποία τελικά αρνήθηκε μετά από διαπραγματεύσεις, όμως, με την ομάδα που ενδιαφέρθηκε και με από κοινού απόφαση με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος -σύμφωνα με το περιβάλλον του – αρχικά είχε ασκήσεις πιέσεις για να επιτευχθεί το deal.

Εν τω μεταξύ, ο σημερινός αγώνας στα Γιάννινα είναι μόλις ο δεύτερος στο φετινό Πρωτάθλημα που ο Αρης θα αγωνιστεί δίχως τον Αργεντίνο επιθετικό, είχε προηγηθεί το ματς στη Λεωφόρο όπου έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Ετσι, ο Μαντσίνι ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο με 11 συμμετοχές (870 αγωνιστικά λεπτά), τρία γκολ και τρεις ασίστ, όντας από τους επιθετικούς με τη μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.