«Καθάρισε» την ΑΕΚ σε ένα ημίχρονο η Κ19 του Άρη

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2020

Στην τετράδα του πρωταθλήματος εδραιώθηκε ο Άρης μετά τη νίκη του με 3-1 επί της ΑΕΚ στο «Α. Καραμπουνιώτης» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Σπαρτιάτης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες της Ένωσης φαινόταν να έχουν επηρεαστεί από το τέρμα και έκαναν λάθη. Ένα από αυτά έφερε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στο 14ο λεπτό μετά από λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο Βαβλιάκης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν ευκαιρίες και σε μια από αυτές ο Μπακούτσης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Πριν την συμπλήρωση του 45ου η ΑΕΚ  είχε και δοκάρι με τον Κοσίδη. 

Οι παίκτες της Ένωσης μπήκαν πιο αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50' μείωσαν στο σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Κοσίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Άρης ισοφάρισε τα δοκάρια στο 63' και είχε άλλες τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά ο Θεοχάρης σταμάτησε τις προσπάθειες τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης Κ19: Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Σεγκεργκής, Κρίμιζας, Μαρμαρίδης, Μπακουτσής, Βαβλιάκης, Σπαρτιάτης, Χατζηπιρπιρίδης

ΑΕΚ Κ19: Θεοχάρης, Κάτσικας, Σταμούλης Κώτσιος Λιωνής, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Σαρδέλης, Δημητρίου, Μπότος, Κοσίδης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.