«Καθάρισε» ο Μοράτα για τη Γιούβε, «έκλεψε» το ματς η Μπριζ

Πέτρος Χαριζακλής20 Οκτωβρίου 2020

Με δύο παιχνίδια στις 19.55 ξεκίνησε η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2020-2021. Σε Κίεβο και Αγία Πετρούπολη υπήρχε το 30% των θεατών στα γήπεδα και τουλάχιστον είδαν ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στο Κίεβο η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 επί της Ντιναμό Κιέβου, με τον Μοράτα να «καθαρίζει» το τρίποντο με δύο γκολ του στα δεύτερο ημίχρονο. Στο 46ο λεπτό πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Κουσουλέφσκι και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 84’ με μια κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουαρδάδο διπλασίασε τα τέρματα του ίδιου και της ομάδας του.

Την «ξάπλωσε» στο τέλος

Στο άλλο παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκε το 0-1 από τον Ντένις στο 63ο λεπτό. Τελικά ισοφάρισε έντεκα λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του κίπερ της Μπριζ, Χόρβαθ, αλλά όχι μόνο δεν κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ αλλά στις καθυστερήσεις δέχθηκε την ψυχρολουσία. Στο 93ο λεπτό σε μια ωραία αντεπίθεση των Βέλγων και ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Ντε Κετελάρ με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-2 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.