Ο ΠΑΟΚ θέλει καθαρή νίκη για να πάει δυνατός στο Καραϊσκάκη

Metrosport Team20 Απριλίου 2022

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

H Metrosport και το metrosport.gr ανέδειξαν από χθες την πλήρη προσήλωση όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ στον στόχο του Κυπέλλου και την πίστη ότι και φέτος η κούπα θα έρθει εν τέλει στον Πύργο τον Λευκό.

 «Κύπελλο μόνο εμείς», είναι η ατάκα των παικτών και χθες ήρθε να προστεθεί δίπλα σε αυτή και η υπόμνηση του Λουτσέσκου προς εκείνους: «υπάρχει ένα τρόπαιο στο τραπέζι», την οποία φρόντισε να δημοσιοποιήσει η ΠΑΕ. 

 Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ήδη σχεδιάσει το πλάνο για τον πρώτο ημιτελικό και σήμερα αναμένεται να το «τεστάρει» σε όλο του το εύρος στην διάρκεια της τελευταίας προπόνησης που θα γίνει στις 18:00 στην Τούμπα, όταν και θα φανεί ποιοι έχουν προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα. 

Βασική επιδίωξη του 53χρονου προπονητή του ΠΑΟΚ είναι η ομάδα του να πάρει μία καθαρή νίκη, με σκορ που θα δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Δικέφαλο ενόψει του δεύτερου ημιτελικού στο «Καραϊσκάκη». 

Προφανώς το μηδέν παθητικό έχει μεγαλύτερη αξία στον θεσμό του Κυπέλλου, μιας και είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ωστόσο, στόχος του ΠΑΟΚ θα είναι να πάρει νίκη και με μεγαλύτερο προβάδισμα από ένα γκολ διαφοράς, στοχεύοντας στο ότι ο Δικέφαλος έχει δείξει ότι μπορεί να κυριαρχεί και δεν έχει κανένα λόγο να μην το επιδιώξει και κόντρα στον Ολυμπιακό στην γεμάτη Τούμπα. 

Στο μυαλό του Ραζβάν και η λύση Ζαμπά

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της σημερινής «Μ», ο Λουτσέσκου θέλει να πάρει ό,τι μπορεί από τα επιθετικά όπλα του ΠΑΟΚ και σε αυτό το ματς σκέφτεται να ενεργοποιήσει και πάλι τον Λέο Ζαμπά που είχε μπει για λίγο στον «πάγο» λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στην προπόνηση. 

Ας μην ξεχνάμε ότι οι υπόλοιποι εξτρέμ του ΠΑΟΚ δεν έπεισαν ότι είναι σε φόρμα κόντρα στον Αρη. Το αν θα του δώσει ρόλο και ποιον θα φανεί στη σημερινή προπόνηση, στην οποία θα ξεκαθαρίσει απόλυτα και το τι θα γίνει με τον Βιεϊρίνια. 

Ο κάπτεν έκανε και χθες, όπως και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και μοιάζει πολύ δύσκολο να δηλώσει παρών αύριο στον αγώνα. Στο μυαλό του Λουτσέσκου, είναι τα καλά διαστήματα της ομάδας στα ματς με την Μαρσέιγ και κάποιες προσαρμογές ρόλων που δούλεψαν καλά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.