Κατερίνα Στανίση: Ξεσήκωσε τα πλήθη και την... είπε στον Νίκο Κοκλώνη «Ε φτάνει πια»

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2023

Η Κατερίνα Στανίση ξεσήκωσε με τις μεγάλες επιτυχίες της για ακόμα μία φορά το κοινό στην πρεμιέρα του Just The Two Of Us το Σάββατο (18/2) και όταν μετά το τέλος της εμφάνισής της ο Νίκος Κοκλώνης παρότρυνε όσους βρίσκονταν στο πλατό να τη χειροκροτήσουν θερμά, του έδωσε επική απάντηση.

    Μετά την γκεστ εμφάνισή της στον προηγούμενο κύκλο η Κατερίνα Στανίση επέστρεψε στη σκηνή του Just The Two Of Us το Σάββατο (18/2) όπου πλέον θα συμμετέχει με τον Παντελή Τουτουντζή και αφού το ζευγάρι τραγούδησε το τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου, «Εγώ δεν πάω μέγαρο», η αγαπημένη τραγουδίστρια έμεινε στη σκηνή και ερμήνευσε κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας όλο τον κόσμο που βρισκόταν στο πλατό.


    Όταν τελείωσε το τραγούδι ο Νίκος Κοκλώνης παρότρυνε τους παρευρισκομένους να χειροκροτήσουν θερμά την Κατερίνα Στανίση και τότε εκείνη του έδωσε επική απάντηση: «Ε, φτάνει! Χειροκρότησαν! Πόσο να χειροκροτήσουν;» με τον παρουσιαστή να μην κρύβει τη χαρά του που την έχει στο νέο κύκλο του σόου και να την αγκαλιάζει και να της δίνει ένα φιλί.

    Πηγή:www.reader.gr

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.