Κατάθεση ψυχής ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team04 Μαρτίου 2020

Ολα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα τα βρει μπροστά του στη μάχη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αφού βρίσκεται στο -7 από τον Ολυμπιακό. Αυτό όμως δεν αφορά τη σημερινή αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ με πληγωμένο μεν τον εγωισμό αλλά με αυτή τη βαριά φανέλα, υποδέχεται σήμερα στις 21:30 τους «ερυθρόλευκους» για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ που έχει κατακτήσει τα τρία τελευταία τρόπαια στον συγκεκριμένο θεσμό. Ο ΠΑΟΚ που σήμερα παίζει τον έναν από τους δυο στόχους του. Ο ΠΑΟΚ που δεν έχει ξεχάσει να παίζει ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο λαό που μια απαίτηση έχει σήμερα από τους ποδοσφαιριστές του: να κάνουν κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν χρειάζεται επειδή ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Αυτό πιστεύει ο Φερέιρα. Δικαίωμα του. 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι αυτοί που γνωρίζουν πως καλούνται να δώσουν απαντήσεις. Να διαψεύσουν εχθρούς και φίλους. Να παίξουν ακόμη και για πάρτη τους. Δεν είναι κακό. Αλλά ως ομάδα. Που θα μπορέσει να πάρει ένα προβάδισμα πρόκρισης και παράλληλα θα μειώσει όσο το δυνατόν τους κραδασμούς που προκάλεσαν τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα αλλά και οι απαξιωτικές δηλώσεις του προπονητή. Σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν τη μπάλα στα πόδια τους. Αρκεί φυσικά και ο προπονητής να παρατάξει μια ορθολογική ενδεκάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.