Κατάθεση ψυχής από τον Γκουγκουλιά: «Μεγαλώνω την κόρη του αδερφού μου»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2023

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εμφάνιση του Άρη κόντρα στον Βόλο, τις επόμενες μάχες, αλλά και την προσωπική του ζωή. «Χρειαζόταν αυτή τη νίκη ο Άρης. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλός, για να λέμε την αλήθεια, σε αντίθεση με το δεύτερο. Έκανε την διαφορά ο Μανού, δεν ήταν μόνο τα τρία γκολ που πέτυχε. Ήταν να τον χαζεύεις. Με αυτή τη νίκη ανεβαίνει και η ψυχολογία του κόσμου, γιατί στο προηγούμενο ματς λόγω διαιτησίας δεν πήρε αυτό που έπρεπε.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον πανηγυρισμό για τον Άλκη. Πρέπει να τα θυμόμαστε αυτά για να μην τα έχουμε και στο μέλλον και σε καμία ομάδα. Έκλαψε όλη η Ελλάδα για τον Άλκη. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει τον κόσμο και πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις του και στην προσωπική του ζωή: «Εχώ επτά επιχειρήσεις, καφέ και ένα ιδιωτικό ΚΤΕΟ, μετά το ποδόσφαιρο ανοίχτηκα και επιχειρηματικά. Πλέον, έχουν αυξηθεί τα έξοδα. Τα λεφτά που έβγαλα από το ποδόσφαιρο τα επένδυσα, μεγάλωσα εγώ την κόρη του αδερφού μου που χάθηκε, είμαι δίπλα στους γονείς μου και έχω και έναν αδερφό με βαριά αναπηρία, οπότε έπεσαν πολλά βάρη επάνω μου, αλλά την πάλεψα. 

Με ωρίμασε όλο αυτό και χαμογελάω κάθε μέρα. Ο παίκτης που σταματάει είναι σαν ένα μωρό που βγαίνει στην πραγματικότητα. Εγώ, ευτυχώς, πέρασα σε καλά χρόνια από τις ομάδες και μετά κοιτάς πώς θα επενδύσεις γιατί το μόνο που ήξερες είναι πως να προπονείσαι και να κάνεις διατροφή. Σε πλησιάζουν και πολλοί γιατί ξέρουν ότι έχεις χρήματα, για να κάνεις κάτι μαζί τους και θέλει προσοχή. Εσύ επενδύεις τα λεφτά και οι άλλοι έχουν μόνο την ιδέα.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.