Κατάθεση ψυχής από Ιακωβίδη: «Το θηρίο μέσα μου ζούσε...»

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ο πρωταθλητής της άρσης βαρών που το καλοκαίρι συγκλόνισε με την κατάσταση όπου βίωνε και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, μίλησε για τις μνήμες που ξυπνάνε κάθε φορά που ακούει τις δηλώσεις του από την Ολυμπιάδα, τη στήριξη του κόσμου αλλά και το πως συνεχίζει τώρα τη ζωή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για το πως περνάει τον χρόνο του τώρα: «Τώρα συνεχίζω να εργάζομαι ως γυμναστής, να κάνω αυτό που σπούδασα στο ΑΠΘ, αυτή είναι η δουλειά μου και αμέσως μετά θα πάω για γυμναστήριο για εμένα, μία ημέρα γεμάτη στο γυμναστήριο. Σε λίγο καιρό θα σταματήσω τη δουλειά στο γυμναστήριο για να αφοσιωθώ στην προπόνηση».

Για τις συγκινητικές στιγμές που είχε προσφέρει με την κατάθεση ψυχής του στην Ολυμπιάδα: «Είναι μεγάλη συζήτηση, δεν μπορώ να το βλέπω, πάλι έρχονται οι εικόνες στο μυαλό, τότε ήταν μία κατάθεση ψυχής, από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω…
Ήταν πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, το παράπονο μου ήταν ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτό που ξέρω, αυτό που θέλω από παιδάκι. Έπαιζα σε έναν άνισο αγώνα τα τελευταία χρόνια, αλλά το προσπαθούσα και τα κατάφερνα. Ήταν κάτι αυτοκαταστροφικό για εμένα. Δεν είχα χρόνο για εμένα, να πάω διακοπές, να ερωτευτώ, για τους φίλους μου, για τίποτα. Δούλευα για να επενδύω τα χρήματα αυτά στον αθλητισμό και είχε πει ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μου προσπάθεια, δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι. Δεν ήθελα να τελειώσω, ήθελα να συνεχίσω, το θηρίο μέσα μου ζούσε. Καλή η άρση βαρών, αλλά θα πρέπει να ζήσουμε».

Για τη στήριξη που λαμβάνει: «Έχω έρθει ήδη σε συμφωνία με τον ANT 1 και μία ακόμη εταιρεία που θα έχουν ρόλο υποστηρικτή δίπλα μου, επίσης καταλυτικό ρόλο έπαιξε η πρωτοβουλία του κόσμου του Παναθηναϊκού να μαζέψουν λεφτά, αλλά δεν ήταν μόνο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ήταν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, μέχρι και από το ΑΠΟΕΛ, αυτό ήταν ένα ‘’χαστούκι’’ για εμένα και είπα ότι τώρα δεν είσαι μόνος σου, συνεχίζεις και δεν τα παρατάς. Πλέον παλεύω για όλους, στους αγώνες δεν θα είμαι μόνος μου, θα είναι όλοι αυτοί μαζί μου, όλος ο κόσμος μαζί σε ότι καταφέρω. Δεν είμαι ο μοναδικός, οι περισσότεροι στην Ελληνική αποστολή ήταν σε αντίστοιχη κατάσταση, ενώ άλλοι τόσοι δεν μπορούσαν να είναι εκεί για αυτόν τον λόγο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.