Καταλανικά ΜΜΕ: «Έκλεισε για την Μάντσεστερ Σίτι η υπόθεση Μέσι»!

Metrosport Team31 Μαρτίου 2021

Στην αποκάλυψη πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει παρατήσει πλέον την υπόθεση υπογραφής του Λιονέλ Μέσι, προέβη με δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα «Sport».

Η υπόθεση παραμονής ή οχι του Λίο Μέσι στην Μπαρτσελόνα έχει περάσει από σαράντα...κύματα, ύστερα και από την δημόσια εκδήλωση του ίδιου του Αργεντίνου να αποχωρήσει από τον σύλλογο, λόγω της κακής σχέση του με τον πρόεδρο Μπαρτομέου.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς προτίμησε να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιό του, ώστε να αποχωρήσει ελεύθερος, αλλά κυρίως να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια με την αγαπημένη του ομάδα.

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, είχαν βάλει στο μάτι τον αργεντίνο σούπερ σταρ και ήταν πρόθυμες να προσφέρουν πακτωλό χρημάτων προκειμένου να τον πείσουν να υπογράψει σε αυτές. 

Αυτό όμως δεν θα συμβεί, καθώς το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Sport», αναφέρει πως οι «Σίτιζενς» έχουν αποχωρήσει από την κούρσα υπογραφής του Μέσι, καθώς πιστεύουν πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπάρτσα, και θα κλείσει στην καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Δείτε το δημοσίευμα

«Η υπόθεση Μέσι - Σίτι έχει κλείσει»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.