Οι πρώτοι διαθέσιμοι χώροι για το νέο προπονητικό του ΠΑΟΚ

Metrosport Team25 Απριλίου 2020

Την Τρίτη (21/4) έγινε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τα κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στον σύλλογο, ενώ έγινε και μία πρώτη συζήτηση για πιθανές λύσεις στο θέμα του νέου προπονητικού.

Ο χώρος στην περιοχή της Θέρμης, αλλά και το προπονητικό κέντρο της οικογένειας Λόλα στην Σουρωτή έπεσαν ως χώροι που θα μπορούσαν να απασχολήσουν και πάλι. Υπάρχουν, όμως, ορισμένες βασικές προϋποθέσεις. Η πρώτη και σημαντικότερη είναι ότι η έκταση που θέλει ο ΠΑΟΚ και κρίνεται κατάλληλη θα πρέπει να είναι από 150 στρέμματα και πάνω. 

Μόνο έτσι θα μπορέσει να δημιουργηθεί μία εγκατάσταση που θα μπορεί να φιλοξενήσει τόσο την πρώτη ομάδα, όσο και όλα τα τμήματα των Ακαδημιών και μαζί τα γραφεία και τους άλλους απαραίτητους χώρους (πλυντήρια, χώροι αποθήκευσης κ.α.).

Στην περιοχή της Θέρμης ο χώρος που είχε αρχικά επιλεγεί, των 205 στρεμμάτων, κάλυπτε αυτή την προϋπόθεση, υπήρχαν όμως άλλα προβλήματα. Στην λύση της Σουρωτής θα χρειαστούν και άλλες εκτάσεις για να είναι «ΟΚ». Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ θα κάνει πολύ προσεκτικά βήματα για να κάνει την σωστή επιλογή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.