«Θυμήθηκε» απόπειρα δωροδοκίας... τρία χρόνια μετά: «Δέχθηκα τηλεφώνημα πριν το ματς τίτλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!»

Metrosport Team06 Απριλίου 2021

Τρία χρόνια μετά το αξέχαστο ματς τίτλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που μία διαιτητική απόφαση για οφσάιντ στο γκολ του Βαρέλα είχε στερήσει από τον Δικέφαλο του Βορρά το πρωτάθλημα, ο Βράνιες, με δηλώσεις του στην Σερβία και συγκεκριμένα στην Kurir, κατήγγειλε ότι πριν τον αγώνα δέχθηκε τηλεφώνημα από Σέρβο μάνατζερ! Όπως είναι λογικό αυτή η... καθυστέρηση στην καταγγελία, γεννά και πολλές απορίες...

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΡΑΝΙΕΣ Η ΑΕΚ: «ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ»

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έπαιξα σε στημένο παιχνίδι, δεν το ξέρω. Υπήρχε η φημολογία όταν έπαιζα στην Ελλάδα, ότι πολλά παιχνίδια ήταν υπό αμφισβήτηση, αλλά ποτέ δεν μπλέχτηκα σε τέτοια πράγματα. Είμαι μεγάλος αντίπαλος τέτοιων μαφιόζικων πραγμάτων», ανέφερε αρχικά και τόνισε:

«Είχα μια τέτοια εμπειρία όταν έπαιζα στην ΑΕΚ. Καθόμουν σπίτι ένα βράδυ και χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ένας μάνατζερ από τη Σερβία. Προσπάθησε να στήσει ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε καλά. Ήταν το ματς εκείνο όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης μπήκε με το όπλο. Ήταν ένα ματς για τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Προσπάθησε να με απειλήσει. Δεν συμφώνησα με αυτό, ενημέρωσα τον σύλλογο για το τι συνέβη. 

Οι δικοί μου από τον σύλλογο αντέδρασαν. Προσπάθησε με κάθε τρόπο. Ξεκίνησε με μια ευγενική συζήτηση και μετά άρχισε να απειλεί ότι οι άνθρωποί του θα έρχονταν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τα πάντα σε μένα. Του είπα ας έρθουν και θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή, γιατί ξέρω ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας μου. Μόνο αυτοί θα έχαναν, όχι εγώ».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.