Καταδικάστηκε 39χρονη που τρυπούσε τα προφυλακτικά του συντρόφου της

Metrosport Team07 Μαΐου 2022

Ένοχη για σεξουαλική επίθεση κρίθηκε μια γυναίκα στη Γερμανία που άνοιξε τρύπες στα προφυλακτικά του συντρόφου της ώστε να μείνει έγκυος, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η 39χρονη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή ενώ η υπόθεση έγραψε νομική ιστορία, σύμφωνα με τον δικαστή, επειδή το έγκλημα που είναι γνωστό ως "stealthing" - όπου κάποιος αφαιρεί κρυφά το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ - έγινε σε αυτήν την περίπτωση από μια γυναίκα.

Το χρονικό της σχέσης

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου στις αρχές του 2021 και ξεκίνησε μια περιστασιακή, σεξουαλική σχέση (friends with benefits).

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, η γυναίκα ανέπτυξε βαθύτερα συναισθήματα για τον 42χρονο σύντροφό της, αλλά ήξερε ότι δεν ήθελε να είναι σε μια αφοσιωμένη σχέση,

Έτσι άνοιξε κρυφά τρύπες στα προφυλακτικά που αυτός χρησιμοποιούσε με την ελπίδα να μείνει έγκυος, αλλά λέγεται ότι δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο, έστειλε στον άνδρα ένα μήνυμα WhatsApp λέγοντας του ότι πίστευε ότι ήταν έγκυος και του είπε τι είχε κάνει.

Στη συνέχεια ο 42χρονος υπέβαλε μήνυση εναντίον της.

Αβεβαιότητα στο δικαστήριο

Αν και οι εισαγγελείς και το δικαστήριο συμφώνησαν ότι είχε διαπραχθεί ένα έγκλημα, υπήρχε αρχική αβεβαιότητα για το τι έπρεπε να κατηγορηθεί.

"Έχουμε γράψει νομική ιστορία εδώ σήμερα", είπε η δικαστής Άστριντ Σαλέφσκι στο περιφερειακό δικαστήριο στην πόλη Μπίλεφελντ.

Αφού πρώτα ερεύνησε εάν το έγκλημα συνιστούσε βιασμό, αποφάσισε ότι η κατηγορία για σεξουαλική επίθεση ήταν κατάλληλη αφού διάβασε για το έγκλημα του "stealthing" κατά την εξέταση της νομολογίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.