Κάστρο για Ολιβέιρα: «Μπορεί να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λουίζ Κάστρο.

Ο πρώην προπονητής του Παναιτωλικού και νυν των τμημάτων υποδομής της Μπενφίκα, μίλησε αναφορικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, που αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, σημειώνοντας πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που του αξίζει να αγωνίζεται σε μεγάλες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:


«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και τον γνωρίζω από πολύ μικρό. Στην ηλικία των 14 ετών είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει με την ποιότητα του στο σκοράρισμα. Το δυνατό του χαρακτηριστικό είναι η τεχνική του αλλά και η δύναμη του»,
δήλωσε αρχικά. 

Για να προσθέσει: «Στον ΠΑΟΚ μπορεί να προσφέρει πολλά. Η ομάδα παίζει για να κερδίσει και του ταιριάζει αυτό. Είναι παίκτης που του αξίζει να αγωνίζεται σε μεγάλες ομάδες. Στα αρνητικά του στοιχεία, θα έλεγα ότι πρέπει να δουλέψει πνευματικά και να έχει καλύτερο έλεγχο και να ελέγχει τον εαυτό του. Αν το καταφέρει αυτό, θα μπορεί να δώσει πολλά».

Ενώ ακόμα, πρόσθεσε: «Για τον Κάρολ Σφιντέρσκι θα έλεγα πως είναι πιο παίκτης περιοχής και μαζί με τον Ολιβέιρα μπορούν να συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.