Καστρίτης: «Εισπράξαμε δύο αρνητικές απαντήσεις, δεν είμαστε κοντά σε κάποια μεταγραφή»

Litespeed Test18 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Άρης έδωσε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του απέναντι στο Κολοσσό Ρόδου, γνωρίζοντας βαριά ήττα, αλλά αυτό δεν πτοεί τον Γιάννη Καστρίτη, οποίος τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ μίλησε και για το μεταγραφικό σχεδιασμό των "κίτρινων".

«Δοκιμάσαμε πράγματα τα οποία δεν έχουμε δουλέψει μέχρι στιγμής. Θέλαμε να δούμε την αντίδραση των παικτών. Για ακόμα μια φορά, σε οτιδήποτε καταπιάνεσαι, θέλει πάρα πολλή δουλειά. Είμαστε ευχαριστημένοι και από τα δύο παιχνίδια. Δεν παίξαμε τακτικά, με απόφαση δική μου. Θέλαμε να δούμε κάποια άλλα κομμάτια», τόνισε ο προπονητής των "κίτρινων".

Και πρόσθεσε: «Σε αυτή τη φάση έτσι πρέπει να είναι τα πόδια. Από ‘δω και πέρα θα μπούμε στη διαδικασία του φορμαρίσματος. Δεν έχουμε ανάγκη από δικαιολογίες. Είναι ξεκάθαρα τακτική επιλογή και πολλές δοκιμές», συμπλήρωσε και ρωτήθηκε για τον 6ο ξένο που προβλέπεται να προστεθεί στην ομάδα. «Θέλουμε το κομμάτι που μας λείπει. Εισπράξαμε δύο αρνητικές απαντήσεις και δεν μπορώ να πω ότι είμαστε κοντά σε κάποιον άλλον παίκτη. Είναι ένα ζήτημα το οποίο μπορεί να κλείσει σε μια ώρα αλλά και σε δυο εβδομάδες. Δεν θέλουμε να πάρουμε έναν παίκτη απλά για να πάρουμε. Κάθε προσθήκη έχει έναν λόγο που γίνεται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.