Απίστευτο επεισόδιο για μια θέση πάρκινγκ αναπήρων - Καστούρας: «Έτσι μου επιτέθηκαν»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2022

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χωρα χθες στη Θεσσαλονίκη όταν ο Γιάννης Καστούρας προσπάθησε να παρακάρει στη θέση αναπήρων αλλά εκεί είχε παρκάρει ένας Ισπανός και όταν του ζήτησε να πάρει το αυτοκίνητο του εκείνος του επιτέθηκε. Ο Γιάννης Καστούρας μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το περιστατικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χθες το βράδυ ήμουν στην οδό Παύλου Μελά και ήθελα να σταθμεύσω το όχημα μου. Σε μια από τις δύο θέσεις αναπήρων υπήρχε ενα μεγάλο όχημα. Εντόπισα τον οδηγό μετά από 10 λεπτά, ήρθε και του είπα ότι η θέση ειναι για τους ανάπηρους. 

Είπε ότι εκείνος παρκάρει όπως θέλει. Όταν του είπα ότι θα καλέσω την αστυνομία,  έβαλα το χέρι του μέσα από το παράθυρο και μου άρπαξε το κινητό. Το άφησε στο καπό δυο αυτοκινήτων παρακάτω. Κάλεσα το 100 για επεισόδιο και στο πεντάλεπτο μου επέστρεψαν το κινητό οι υπάλληλοι του μαγαζιού. Όταν έμαθε ότι κάλεσα την αστυνομία, κινήθηκε μαινόμενος μαζί με την παρέα του, χτύπησε στο καπό, με έβρισε και στο τέλος χλεύασαν την αναπηρία μου και μου είπαν ότι είμαι τελειωμένος. 

Έπειτα, κινήθηκαν προς το μέρος μου και κάποιοι άλλοι κύριοι που ήταν εκεί προσπάθησαν να με προστατεύσουν και βρήκαν τον μπελά τους. Ο ένας χτυπήθηκε το κεφάλι και του πήραν και το κινητό. Ο δεύτερος χτυπήθηκε και πήδηξε ένας πάνω στο πόδι και τώρα χειρουργείται. Καλέσαμε εκ νέου το 100 και συνέλαβαν το δράστη. Τώρα είμαι στα δικαστήρια για το αυτόφωρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.