Τη σύσταση της συλλογικής πολιτικής πρωτοβουλίας επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά η Μαρία Καρυστιανού, κάνοντας λόγο για ένα κίνημα που θα δρα για τη σωτηρία της χώρας.
Μιλώντας στην ειδική επετειακή έκδοση για τα 13 χρόνια της Εφημερίδας των Συντακτών, η ίδια έχει ανταποκριθεί στο μαζικό αίτημα των πολιτών για αλλαγή, εξηγώντας ότι δεν επιθυμεί η πρωτοβουλία αυτή να ονομαστεί κόμμα, ένας όρος που παραπέμπει στο παλιό πολιτικό σύστημα. «Δεν έχω σκεφτεί τι μορφή θα έχει το κίνημα. Δε βιάζομαι να το χαρακτηρίσω τώρα», αναφέρει, σημειώνοντας ότι η διαδικασία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
Μάλιστα, η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023» ανέφερε ότι το κίνημα οργανώνεται αυτήν την περίοδο, με μία επιτροπή «σοφών» -όπως τους χαρακτηρίζει- να εργάζονται ήδη για τη σωτηρία της χώρας, με εξειδικευμένη ενασχόληση σε κρίσιμους τομείς, όπως τα οικονομικά, η εξωτερική πολιτική, η άμυνα, η παιδεία και η υγεία. «Εκείνο που χαρακτηρίζει αυτόν τον αγώνα και την προσπάθεια είναι η ανιδιοτέλεια, η καθαρότητα και η ειλικρίνεια», τονίζει.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube