«Γκάζια» Καρυπίδη: «Ο διαιτητής μας αδίκησε, αλλά δεν θέλω ξανά τέτοια εμφάνιση»

Γιώργος Στράντζαλης05 Ιανουαρίου 2023

Παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη έγινε η σημερινή προπόνηση. Σκοπός της παρουσίας του να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και με τον Άλαν Παρντιου για τη χθεσινή ήττα και την εμφάνιση, η οποία ήταν κατώτερη των απαιτησεων.
"Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα σας. Δεν βγάλατε πάθος και μαχητικότητα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση. Ναι, ο διαιτητής δεν ήταν καλός , μας αδίκησε, στο γκολ υπάρχει φάουλ και δεν έπρεπε να μετρήσει αλλά πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Δεν μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες με Παναιτωλικό Λαμία… οι νίκες στα ντέρμπι είναι που δείχνουν το μέταλλο και τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας, δεν θέλω ξανά τέτοια εμφάνιση. Περιμένω αντίδραση από το ματς της Κυριακής, μην επαναπαύεστε στα μεγάλα σας συμβόλαια".

Ενώ με τον Άλαν Παρντιου έκανε μια κατ' ιδίαν συζήτηση για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και το πώς θα μπορέσει ο Άρης ν' αντιδράσει άμεσα ώστε να μην χαθεί κι άλλος χρόνος και ασφαλώς βαθμοί στην προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων να βρεθούν στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. 

Στο μεταξύ, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους ξεκίνησαν στον χθεσινό αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές) με τον Λουίς Πάλμα να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

 Αύριο, Παρασκευή, ανήμερα των Θεοφανίων, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (08/01, 19:00), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.