Καρράς: «Στην Ορεστιάδα υπήρχε πάντα το μικρόβιο του βόλεϊ»

Metrosport Team17 Μαΐου 2022

Ο Γιάννης Καρράς, υπεύθυνος ανάπτυξης της Ορεστιάδας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις βλέψεις που έχουν οι άνθρωποι του συλλόγου. «Πάντα στην Ορεστιάδα υπήρχε το μικρόβιο, απλά όλοι την θυμόταν στα σαλόνια. Ήρθαμε να συμπληρώσουμε το κενό για να πάμε σε καλύτερες ημέρες. Ημασταν μία παρέα ατόμων που είχαμε ασχοληθεί και στο παρελθόν με το αντικείμενο και θέλαμε να δώσουμε νέα ώθηση στην ομάδα. 

Ξεκινήσαμε από την Β' Εθνική και σε τέσσερα χρόνια βρεθήκαμε στην Volleyleague. Το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» είναι πάντα γεμάτο και με την αρωγή και της Δημοτικής Αρχής τα καταφέραμε. Η αλήθεια είναι ότι τα έξοδα είναι πολλά, αλλά είχαμε ήδη υπολογίσει και την επόμενη χρονιά και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε προπονητή και παίκτες. 

Σε πολλά μέρη της Ελλάδας αγωνίζονται αθλητές της Ορεστιάδας. Τρέχουμε και το φυτώριο για να υπάρχουν παίκτες πίσω από την πρώτη ομάδα. Εχουμε και παιδιά δημοτικού που προπονούνται μάλιστα με τον κ. Γραμματικόπουλο. Βγάζουμε κάθε χρόνο διαρκείας. Πουλήσαμε περίπου 200, αλλά κόβουμε και εισιτήρια και σε κάθε παιχνίδι είχαμε 400-500 θεατές. Φέτος ξεπεράσαμε σε κάποιους αγώνες τους 1.000 φιλάθλους» τόνισε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.