Καρούλιας: «Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός, ειδικά μετά τη... σφαλιάρα»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2023

Για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος που προηγήθηκε αλλά και για τον δεύτερο προημιτελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού που έπεται, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Νίκος Καρούλιας, σημειώνοντας πως, «είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός, ειδικά μετά τη... σφαλιάρα που έφαγε στο πρωτάθλημα, αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να συνέρχονται γρήγορα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά το θέμα είναι το να μπορείς να το κάνεις κιόλας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ψυχολογία είναι ένα δύσκολο κομμάτι, μία ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία και ηττάται, θίγεται ο εγωισμός της. Η ομάδα έχει κουραστεί και δεν έχει λύσεις από τον πάγκο με 15-15 ποδοσφαιριστές που έχουν βγάλει όλο το πρωτάθλημα. Τώρα είναι οι στιγμές που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός παίκτες για να δώσει λύσεις, όπως στον Σέγκενφελντ, που από τα νεύρα του αντέδρασε έτσι και είχε δύο άσχημες συμπεριφορές και έπρεπε να του επιβληθεί πρόστιμο».

Για τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού επιβράβευσε μετά το 0-3 τους παίκτες, γιατί βλέπουν πως ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει ένα θαύμα μέχρι στιγμής με ποδοσφαιριστές που ήταν του 6 και έφτασαν στο 8 της απόδοσης τους και χρειάζονται ξεκούραση».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Η ΑΕΚ έχει εναλλακτικές λύσεις, ο ΠΑΟΚ ήταν αποφασιστικός στο γήπεδο, δεν είχε ηττοπάθεια για να είναι ικανοποιημένος με μία ισοπαλία, πηγαίνει και τα χτυπάει τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.