Καρλίτος: «Τι μού είπε ο Λαόθ για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2022

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, τον τελικό με τον ΠΑΟΚ και τα όσα του είπε ο Λαόθ στο περιθώριο της αναμέτρησης, μίλησε ο Καρλίτος στην «AS».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στους «Πράσινους», ανέφερε: «Ήταν πολύ καλή η σεζόν, είχα 35 εμφανίσεις και 12 γκολ, με 5 ασίστ. Αισθάνομαι ότι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου μέχρι στιγμής, τόσο αγωνιστικά, όσο και ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα στο γήπεδο»

Για μία ενδεχόμενη επιστροφή στην πατρίδα του: «Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία γιατί είμαι αρκετά χρόνια μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μου, όμως, η αλήθεια είναι πως όσα έχω ζήσει και όσα ακόμα θα ζήσω, είναι αξέχαστα.

Μια ομάδα από την LaLiga και άλλες τρεις από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με ήθελαν τον χειμώνα, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν το συζήτησε. Τώρα έχω ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου, θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, είμαι ήρεμος».

Για τα όσα του είπε ο Λαόθ στον τελικό: «Μιλήσαμε και μου ανέφερε πως ήταν αδιανόητο όλο αυτό καθώς δεν θα μπορούσε να διακοπεί τόσες φορές ένα ματς ούτε με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ισπανία. Ούτε το παιχνίδι του αιώνα δεν θα είχε τέτοια πράγματα. Βέβαια, στην Ισπανία πηγαίνεις στο γήπεδο για ένα ματς και είναι σαν να πηγαίνεις στο θέατρο...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.