Καργάκης: Το αντίο στον Τζόλη και το κούρεμα στο Μ. Παλλάς - Πώς το αποφάσισε ο Πασχαλάκης»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2021

Λίγο πριν «πετάξει» για το Νόριτς, ο Χρήστος Τζόλης πήγε για... το τελευταίο το κούρεμα στη Θεσσαλονίκη, στον καλό του φίλο, Γιάννη Καργάκη.

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το αντίο στον νεαρό εξτρέμ, αλλά και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που κούρεψε λίγο πριν τη μάχη με την Μποέμιανς στο «Μακεδονία Παλλάς». Παράλληλα, ανακοίνωσε πως... ετοιμάζει και ταξίδια στο εξωτερικό για τα φιλαράκια του που αγωνίζονται εκτός Ελλάδας, όπως ο Δημήτρης Πέλκας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χάρη Δημαρά:

Για τον Τζόλη: «Ήρθε ο Χρήστος και κουρεύτηκε εδώ λίγο πριν φύγει για την Αγγλία. Ποιος δεν θα ήθελε να γίνει η μεταγραφή αυτή; Του ευχόμαστε όλοι να έχει υγεία και να πάει καλά. Θα τα καταφέρει. Ηταν πολύ χαρούμενος και ο ίδιος. Το κούρεμά του ήταν το γνωστό, δεν έκανε κάτι extreme». 

Για το ΠΑΟΚ - Μποέμιανς και την παρουσία του στο Μακεδονία Παλλάς: 

«Βρέθηκα χθες στο Μακεδονία Παλλάς, κούρεψα Βιεϊρίνια, Πασχαλάκη, Ολιβέιρα και Κωνσταντέλια. Τους είδα συγκεντρωμένους και σίγουρους ότι θα κερδίσουμε σήμερα. Πιστεύω θα κερδίσουμε. Για το Βιεϊρίνια τι να πω; Πραγματικός ηγέτης. Ήταν ο καλύτερος στο πρώτο παιχνίδι, πιστεύω ότι θα παρασύρει και τους υπόλοιπους για την πρόκριση». 

Για τον Πασχαλάκη και το μπλε μαλλί: 

«Με πήρε μια μέρα ο Πασχαλάκης και μου λέει 'θέλω να κάνω πλεξουδάκια' και μου έστειλε φωτογραφία με το χρώμα. Πήγε στο άλλο μαγαζί, στην Καλαμαριά και του το έκανε η Δήμητρα. Μετά ήρθε σε εμένα να τον κουρέψω. Στην προετοιμασία, δεν του άρεσαν μετά και τα κούρεψε... μονος του, γιατι τον ενοχλούσαν. Το έχει με την κομμωτική (γέλια)».

Τέλος για τον Πέλκα και τα γούρια:

«Του πήγε γούρι του Δημήτρη το νέο λουκ. Τα  πάει πολύ καλά στην Τουρκία. Ίσως πάω στην Πόλη στους επόμενους μήνες. Μια φορά είχα πάει στο Σιώπη στην Αλάνια και κούρεψα έξι παίκτες. Κάποιοι παίκτες έχουν γούρια και μου λένε αφού έβαλα γκολ με εκείνο το μαλλί, ξανακάντο έτσι»... 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.