Καρασαλίδης: «Εξυπνη επιλογή για τον Άρη ο Σάκιτς»

Metrosport Team06 Αυγούστου 2020

Το εγκώμιο του Εμμάνουελ Σάκιτς έπλεξε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και άλλοτε συμπαίκτης του, Τέλης Καρασαλίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι είναι ένα αθλητικό παιδί με ποιότητα και πολλά προσόντα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποδόσφαιρο και τον ορισμό μπαράζ: «Ήταν ένα δύσκολο και πρωτόγνωρο πρωτάθλημα με διακοπές και αβεβαιότητα για την αναδιάρθρωση. Αναμένουμε τις αποφάσεις για να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς. Θεωρώ ανέφικτο να γίνει το παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες έχουν σταματήσει τις υποχρεώσεις τους και στην Ξάνθη έχουν λήξει τα συμβόλαια. Οι αρμόδιοι ξέρουν καλύτερα. 

Δεν έχουν σκεφτεί ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπινα σώματα. Είναι δύσκολο αυτό. Πότε θα προλάβεις να κάνεις προετοιμασία, να κάνεις φιλικά. Θα έπρεπε να προνοήσουν για αυτήν την κατάσταση. Να μην σχολιάσω επίσης ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει μια ομάδα να κάνει ρόστερ. Είναι ανέφικτο να κάνεις ρόστερ στις 30 Αυγούστου για 12 Σεπτέμβρη».

Για το μέλλον του: «Είμαι σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες αλλά περιμένω τις τελικές αποφάσεις. Όπως έχει η κατάσταση δεν είναι εύκολο ούτε για τις διοικήσεις ούτε για τους παίκτες να αποφασίσουν».

Για τη μεταγραφή Σάκιτς: «Χάρηκα πολύ, είναι μια καλή και έξυπνη επιλογή ο Σάκιτς. Είναι παίκτης με πολλά προσόντα. Είναι μια αξιόλογη επιλογή και δεν θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογής καθώς ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα μπορούσε να σταθεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι εξαιρετικό παιδί. Θα βοηθήσει τον Άρη. Έκανε γεμάτες χρονιές. Είναι αθλητικό παιδί και έχει ποιότητα».

Για τον Ηρακλή: «Ήταν από τα πιο όμορφα χρόνια στον Ηρακλή. Έζησα άνοδο και εύκολη παραμονή. Με στενοχωρεί όλο αυτό καθώς πληρώνει λάθη που άλλες ομάδες δεν πληρώνουν. Είναι η ώρα οι αρμόδιοι να πάρουν μια απόφαση και να δώσουν ανάσα στον Ηρακλή. Η διοίκηση να κινηθούν πιο υπεύθυνα. Είναι μια ομάδα με ιστορία και λαό, λείπει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.