Καραπαπάς στην ΕΠΟ: «Εμείς δεν πήραμε τίποτα»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

Ο Κώστας Καραπαπάς εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό στη Γ.Σ. της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αμφισβήτησε τη νομιμότητα επί της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Ο Κώστας Καραπαπάς ειδικότερα επισήμανε στο περιθώριο της Γ.Σ. της ΕΠΟ ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού φυσικά: «Θέλω να πάρει θέση η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ αν τηρεί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις η Συνέλευση. Εάν τηρεί κάθε νομιμότητα. Αν είναι λογικό να γίνει η Συνέλευση, για την οποία τα μέλη δεν έχουν πάρει έγγραφα, τίποτα. Ερχόμαστε να ψηφίσουμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Τουλάχιστον θα έπρεπε όπως προβλέπει το καταστατικό, να έχουν ενημερωθεί τα μέλη στις ημερομηνίες που έπρεπε. Εμείς δεν πήραμε τίποτα και εμείς επιφυλασσόμαστε για τη σημερινή διαδικασία».

Ο Τάκης Μπαλτάκος επισήμανε ότι «δεν έχει δουλειά η νομική υπηρεσία. Η επιστολή Μαρινάκη στηρίζεται σε εσφαλμένη προϋπόθεση. Νέα έκτακτα θέματα μπορούν να έρθουν και σε έξι λεπτά, όχι σε έξι μέρες που αναφέρει στην επιστολή. Η προηγούμενη Γ.Σ. είχε λάβει βαριά απόφαση για αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, άρα Γ.Σ. πρέπει να την πάρει πίσω. Για να αρθεί μόνιμα η αναστολή χρειάζεται Γ.Σ.. Είμαστε υποχρεωμένοι από την προηγούμενη Γ.Σ., να πάμε σε νέα». Ακολούθησε ψηφοφορία στην οποία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η ημερησία διάταξη, με τον Ολυμπιακό να διαφωνεί από μέρους του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.