«Χρειάζεται στον ΠΑΟΚ ένας μπροστάρης σαν τον Μπέο - Αν ήταν ο Σαββίδης εδώ...»

Metrosport Team13 Απριλίου 2021

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, πρώην αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και προσωπικός φίλος του Ιβάν Σαββίδη, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την προοπτική παρουσίας του Αχιλλέα Μπέου στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως χρειάζεται έναν μπροστάρη σαν τον Δήμαρχο Βόλου ο Δικέφαλος του Βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν άνθρωπο σαν τον Αχιλλέα Μπέο:

«Σίγουρα χρειάζεται ένας Μπέος στον ΠΑΟΚ. Αλλά κι άλλα πράγματα. Και τα άλλα πράγματα αν ήταν εδώ ο κ. Σαββίδης θα τα είχε βρει. Δεν είναι ο άνθρωπος που στερείται γνώσεων ή δεν παίρνει αποφάσεις. Το κακό είναι ότι δεν είναι παρών. Ξέρω πως λειτουργεί και πόσο μεθοδικός είναι. Χρειάζεται μπροστάρη έναν τύπο σαν τον Μπέο. Αν ήταν το ποδόσφαιρο μια κοινωνία αγγέλων θα βάζαμε τον αρχάγγελο Μιχαήλ. Έτσι είναι δυστυχώς τα πράγματα. Ένας άνθρωπος σαν τον Μπέο χρειάζεται. Την καθημερινή απουσία του κ. Σαββίδη να μην την κατηγορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Αν δεν είχε την οικονομική ευχέρεια ο Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν εδώ που ήταν».

Για αν μια τέτοια συνεργασία μπορεί να προσφέρει:

«Θα πρέπει να αλλάξει τα πάντα και να πάρει δίπλα του ανθρώπους της εμπιστοσύνης του που αγαπούν τον ΠΑΟΚ, που αγαπούν σέβονται και εκτιμούν τον Ιβάν Σαββίδη. Χωρίς συνεργάτες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ λογικά πρέπει να έχει 200-300 άτομα τώρα. Δεν πρέπει να είναι έτσι τα πράγματα. Να πάρει ανθρώπους σαν τον Μπέο ο κ. Σαββίδης. Να πάρει δικούς του ανθρώπους που θα τους πάρει το κεφάλι αν δεν κάνουν τη δουλειά τους. Να εκτιμούν τα χρήματα που βάζει ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν το λέω με πίκρα, αλλά ο Σαββίδης δεν πήρε ένα άτομο δικό μας. Ξέρω πως λειτουργεί και δεν του ζήτησα ποτέ τίποτα προσωπικά. Ο Μπέος πρέπει να είναι μαζί με μια ομάδα να ξέρει από διοίκηση. Άνθρωποι που είναι η δουλειά τους πρέπει να ξημεροβραδιάζονται εκεί. Είναι μεγάλος ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι μια τυχαία επιχείρηση. Με πειράζει ότι λένε πως ο Σαββίδης έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ για να κάνει τις επιχειρήσεις του. Θα έκανε πολλά περισσότερα ο Σαββίδης αν δεν είχε τον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.