Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το ντέρμπι του Δικεφάλου με την ΑΕΚ μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Καραγεωργίου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Αρχικά σχολίασε: «Θα πρέπει να μπει ένα όριο Ελλήνων παικτών για κάθε παιχνίδι στη Β' Εθνική. Αν γίνουν δυο Έλληνες στις ομάδες στο Κύπελλο, μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα σε κάποιον προπονητή στην πρώτη κατηγορία».
Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλά οργανωμένος, επιλέγει τα καλύτερα ταλέντα της Βορείου Ελλάδος αλλά όταν φτάσουν στα 18 - 19 έτη, φεύγουν για να πάνε σε κάποια άλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει μια συνέχεια στις προπονήσεις και αν το παιδί είναι καλό, ανεβαίνει τις βαθμίδες και μπορεί να παίξει και στην πρώτη ομάδα. Είναι και άλλοι παίκτες που έρχονται από πίσω. Τα παιδιά αυτά χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν και να καταλάβουν τι συμβαίνει. Όποιος κερδίσει τον προπονητή, τότε είναι καλό για αυτό και παίρνει χρόνο».
Για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Ο ΠΑΟΚ είτε κουρασμένος είτε όχι έχει ένα δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει τα παιχνίδια. Μου δίνει την εντύπωση ότι θα επικρατήσει. Είναι κέρδος για την ΑΕΚ βέβαια ότι παίζει από Κυριακή σε Κυριακή. Πιστεύω ότι θα βάλει Τάισον για να καλύψει το κενό Κωνσταντέλια-Πέλκα. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν δικό του τρόπο παιχνιδιού που του βγαίνει και θα του βγει και στη συνέχεια».
Για τις επιλογές του Νίκολιτς στην επίθεση: «Αν παίξει ο Γιόβιτς, ο Βάργκα θα μείνει στον πάγκο».
Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που του αρέσει εκτός του Κωνσταντέλια: «Ο Μεϊτέ είναι βαρόμετρο, όλοι οι άλλοι ακολουθούν».