Καραδήμος: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στον άξονα ένα ποιοτικό χαφ τύπου Μπίσεσβαρ»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λουκάς Καραδήμος και ανέλυσε το τι έφταιξε και ο Δικέφαλος δεν πήρε το πολυπόθητο τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν χαμένος από το χθεσινό ντέρμπι. Ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό, που δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα και έδειξε ότι θέλει να κρατήσει μόνο τη διαφορά κι όχι να κυνηγήσει το τρίποντο στην Τούμπα. Ο σχηματισμός με τον Μιτρίτσα πάνω στον Μανωλά θα απέδιδε καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε αυτό που του έδωσε ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ στον Βόλο ήταν πιο αποδοτικός. 

Ο Μπίσεσβαρ όταν παίζει στον άξονα είναι καλύτερος. Περίμενα και τον Σίντλεϊ να πάρει φανέλα βασικού γιατί είναι πιο επιθετικογενής μπακ. Την άποψή μου λέω και δεν κάνω κριτική στον Λουτσέσκου. Ο Κούρτιτς λόγω του σχήματος προσπαθούσε να τα κάνει όλα στο γήπεδο γι΄ αυτό δεν απέδωσε όπως τα προηγούμενα ματς. Η θέση του Αουγκούστο δεν είναι 10άρι. Όταν παίζει εκεί ο Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ γίνεται πιο γρήγορος και πιο επικίνδυνος. 

Ο Μιτρίτσα πατάει καλά, είναι σε φόρμα και θεωρώ ότι το χθεσινό ντέρμπι του ταίριαζε. Ακόμα κι έτσι όπως παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει. Αν ερχόταν το τρίποντο, θα έβαζε θηλιά στον Ολυμπιακό. 

Ο Μάρτινς ξέρει ότι δεν είναι καλά η ομάδα του, καθώς του λείπουν παίκτες στο Κόπα Άφρικα και δεν ενισχύθηκε στις θέσεις που ήθελε. Το μόνο που κοιτάει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να κρατήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Δύσκολα να χάσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός ήρθε για να μην παίξει ποδόσφαιρο στην Τούμπα και να πάρει τον βαθμό, όπως κι έγινε. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια και πλήρωσε έναν δύσκολο Νοέμβριο γι΄ αυτό έμεινε πίσω από την κορυφή. 

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στον άξονα ένα ποιοτικό χαφ τύπου Μπίσεσβαρ. Ο Σάστρε ήταν πολύ καλός στον Βόλο και δείχνει ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής. Και με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ είχε το ίδιο θέμα. Ο Τσιγγάρας είναι γρήγορος, καλός ανασταλτικά, αλλά είναι δύσκολο να παίζουν και οι τρεις στο κέντρο. Ο Μπίσεσβαρ είναι μάνα και πρέπει να παίζει στη θέση 10».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.