Καπετανόπουλος : «Απρόσωπος ο ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι, επέστρεψε με υπεροψία ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2022

Για τον σκληρό αποκλεισμό, το ανέτoιμο σύνολο και τη γενικότερa δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μίλησε ο βετεράνος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος , φιλοξενούμενος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή στη «Στη Σέντρα».

«Η ομάδα παρουσιάστηκε ανέτoιμη, χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι, όμως το μεγαλύτερο ποσοστό ανήκει στον προπονητή. Ο Λουτσέσκου, στο δεύτερό του πέρασμα από τον ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε υπεροπτικός»
, είπε μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας παράλληλα πως «οι μεταγραφικές κινήσεις έπρεπε να έχουν γίνει από πέρυσι, για να είναι έτοιμοι οι παίκτες.»

Μένοντας στις νέες προσθήκες, δήλωσε πως
«Έναν χρόνο προσαρμογής τον χρειάζονται όλοι. Ωστόσο, τα νέα παιδιά που ήρθαν δεν ανταποκρίθηκαν και δεν θα πρέπει να έχουμε προσδοκίες. Μακάρι να πέσω έξω, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι αρνητικά».

Επίσης, πρόσθεσε πως η ομάδα χρειάζεται τρεις τουλάχιστον «πρωτοκλασάτους» παίκτες με ποιότητα, που να κάνουν την διαφορά, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν γίνεται να περιμένουμε να μπει ο Μπίσεσβαρ και ο Βιεϊρίνια για να δούμε λίγη ποιότητα».

Τέλος, θεωρεί πως
«φέτος θα δούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολύ δυνατούς ΑΕΚ, ΠΑΟ και Άρη, την ίδια στιγμή που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν προβλήματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.