Καπετανόπουλος: «Οι κινήσεις Μπότο δεν είναι αυτές που περίμενε ο κόσμος, μεγαλύτερα πρότζεκτ τα Ελληνόπουλα»

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος και μίλησε για τον πρώτο χρόνο παρουσίας του Ζοσέ Μπότο στον ΠΑΟΚ, τον χρόνο που χρειάστηκαν οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν όπως και για τη μάχη του Δικεφάλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο βετεράνος άσος υποστήριξε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει δυνατά στη μάχη της διεκδίκησης του δεύτερου εισιτηρίου για το Champions League.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος είπε για την παρουσία του Μπότο στον ΠΑΟΚ και το αν είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη: «Θεωρώ ότι είναι επιγραμματική μία τέτοια προσέγγιση. Σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμεναν ο κόσμος και η διοίκηση σχετικά με τις κινήσεις που έγιναν. Αν είναι σώνει και καλά να μπει μια ταμπέλα, είναι «αποτυχημένη» βάσει των πραγμάτων».

Για το ότι οι νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ ήθελαν χρόνο: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν χρόνο προσαρμογής. Η ένστασή μου είναι ότι θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερες κινήσεις, να έρχονταν περισσότεροι έτοιμοι παίκτες από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έκανε ριζική ανανέωση. Βάσει των στόχων του ΠΑΟΚ θα έπρεπε οι παίκτες να είναι πιο εγνωσμένης αξίας για να μη χρειάζεται μεγάλος αριθμός παιχνιδιών. Θα έπρεπε να έρχονταν παίκτες πιο έτοιμοι να μπουν και κάνε και τα πρότζεκτ. Δαπανήθηκαν χρήματα για κάποιους παίκτες σαν πρότζεκτ. Για μένα τα μεγαλύτερα είναι τα ελληνοπούλα, ο Κουλιεράκης και ο Κωνσταντέλιας».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω θα κερδίσει, υπάρχει καλή ψυχολογία, έχει φανέλα. Και ο Ατρόμητος είναι σε καλό φεγγάρι, έχει καλή ομάδα αλλά πιστεύω ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει».

Αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει δυνατά στη μάχη του Champions League: «Νομίζω πως ναι, ανεξαρτήτως ότι πιστεύω πως η ΑΕΚ θα περάσει από τον Βόλο. Αλλά αυτή η διακοπή για το Μουντιάλ κάποιες ομάδες θα τις βοηθήσει και άλλες όχι. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα κάνει γκέλες και ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει την καλή του πορεία. Ήδη ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο στραβοπάτημα με τον Ιωνικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.