Καπετανόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2023

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα μεταγραφή του "δικεφάλου", με τον Τόμας Κεντζιόρα, αλλά και για την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, η οποία μπορεί να διεκδικήσει τόσο το Κύπελλο, όσο και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Κεντζιόρα: «Οι προσθήκες που γίνονται είναι σε θέσεις που κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζεται ενίσχυση. Με βάση τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει στα άκρα της άμυνας νομίζω ότι καλό είναι να υπάρχει μια έξτρα επιλογή. Είναι χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές της άμυνας».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: «Η συνολική εικόνα της ομάδας πείθει πλέον, υπάρχει συνδυαστικό παιχνίδι, υπάρχει πλάνο, αυτά που δούλευαν βγαίνουν τώρα στο χορτάρι. Ο ΠΑΟΚ έχει "δέσει" και έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο. Οι ποδοσφαιριστές φαίνονται σαν να έπαιζαν χρόνια μαζί. Υπάρχει μια ομοιογένεια αξιοθαύμαστη στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, για εμένα ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Η απόδοση των Ράφα Σοάρες και Σάστρε είναι πάρα πολύ καλή τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Πλέον δεν έχει καμία σχέση η ομάδα με το πως ήταν στην αρχή της σεζόν».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει και τα δύο τρόπαια: «Αν συνεχίσει να δείχνει αυτή την εικόνα νομίζω ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει και τα δύο τρόπαια. Η διαφορά στο πρωτάθλημα είναι πολύ μικρή πλέον και έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Πιστεύω θα εξαρτηθεί από το βάθος που έχουν οι ομάδες, όλες οι ομάδες ενισχύονται.

Στον Παναθηναϊκό οι πολλές αλλαγές σε πρόσωπα του έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην ομοιογένεια, αλλά στην πορεία ίσως του βγει σε καλό γιατί θα έχει πολλές αξιόπιστες λύσεις. Αν στον ΠΑΟΚ επανέλθουν και τα παιδιά που είναι τραυματίες είναι σε καλό δρόμο όσο αφορά το βάθος στο ρόστερ.

Είναι δύσκολο μια ομάδα να έχει δύο ισάξιους παίκτες σε όλες τις θέσεις, αλλά αν έχει είναι δύσκολο το κομμάτι της διαχείρισης από τον προπονητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.