Καπετανόπουλος: «Ο Γκαρσία θα περάσει τα στοιχεία του χαρακτήρα του και στην ομάδα»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2020

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και αξιολόγησε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γκαρσία, κάνοντας λόγο για έναν «μαχητή» που θα περάσει στοιχεία του χαρακτήρα του και στην πρώτη ομάδα. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

Για την πιθανή ενδεκάδα: «Δεν ξέρω αν θα επιλεχθεί ο Εσίτι αλλά βλέπω μια επιθετικογενής ενδεκάδα με χαφ τους Σβαμπ και Καντουρί που είναι πολύ δημιουργικοί. Ο Μουργκ πιο πολύ είναι δεκάρι παρά εξτρέμ, έχει δείξει πολύ καλά δείγματα μέχρι τώρα, ειδικά στην Γρανάδα ήταν πολύ καλός. Ο Τσόλακ θέλει ακόμη κάποια παιχνίδια για να ενσωματωθεί στο κλίμα της ομάδας, ο Σβιντερσκι έχει καλύτερη ομοιογένεια. Όπως και να έχει και οι δυο παίκτες είναι πολύ ποιοτικοί».

Για το σύστημα που ταιριάζει πιο πολύ στον ΠΑΟΚ: «Εξαρτώνται όλα από τις κατευθύνσεις του προπονητή. Στην πορεία αλλάζουν όλα τα συστήματα. Από την φύση του ο Γκαρσία είναι επιθετικογενής, άρα το σύνολο θα είναι τέτοιο. Το πάθος και η δύναμη θα είναι χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Κακά το ψέματα, ή το έχεις ή δεν το έχεις το στοιχείο του νικητή. Και πιστεύω πως ο Γκαρσία θα το περάσει στην ομάδα».

Για το ποιο σημαντικό ματς της καριέρας του και αν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ολλανδική ομάδα: «Ολλανδική ομάδα δεν είχα αντιμετωπίσει, αλλά μέσα στην Άρσεναλ η πρόκριση ήταν ανεπανάληπτη. Ήταν ένας κανονικός άθλος, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα που είχε πάρει το νταμπλ στην Αγγλία, μόλις είχε έρθει ο Βενγκέρ».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.