Καπετανόπουλος: «Ανέτοιμος ο Περέιρα, να μην συγκρίνουμε τον Φεράρι με τον Γιαννούλη»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

Ο παλαίμαχος αριστερός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου, μίλησε αναφορικά με την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό του επίπεδο, ενώ στάθηκε στα όσα του έχει δείξει ο Νίλσεν Περέιρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Πλέον ασχολούμαι με τα τμήματα υποδομής στη Λάρισα και ειδικότερα στην ομάδα της Τερψιθέας. Η αποχή από τη δράση δεν είναι καλό και για τα παιδιά, καθώς ήταν μία διέξοδος από την καθημερινή τους ζωή αλλά δυστυχώς σταματήσαμε τις προπονήσεις».

Αναφορικά με την εικόνα του ΠΑΟΚ και του Νίλσεν Περέιρα: «Ο Περέιρα δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να εξελιχθεί. Η ΑΕΚ ήταν πιο έτοιμη και πιο σοβαρή αλλά ο ΠΑΟΚ με τις ευκαιρίες που πήρε θα μπορούσε να πάρει το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να γίνουν ελάχιστες προσθήκες όπως αυτή του Καγκάβα που είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Στην αριστερή πλευρά φάνηκε η διαφορά που υπάρχει και θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι από εκεί. Θα έπρεπε να καλυφθεί πιο γρήγορα το πρόβλημα που υπήρξε στην αριστερή πλευρά, αλλά κατά τα άλλα ο προπονητής έκανε τις καλύτερες επιλογές. Ο Φεράρι είναι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής, με καλά ανεβάσματα αλλά θα πρέπει να δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα όσα χρειάζεται ο ΠΑΟΚ αλλά δεν θα πρέπει να τον συγκρίνουμε με τον Γιαννούλη».

Για το κομμάτι της διαιτησίας: «Ακόμα και με το VAR γίνονται ακόμα λάθη, όπως και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Στο παιχνίδι της Τούμπας ο διαιτητής δεν ήταν κακός αλλά είναι καθαρά προσωπική κρίση του ρέφερι το τι έπρεπε να δώσει. Πολλές φορές κοιτάζουν και με το παραπάνω το VAR και λειτουργεί ανασταλτικά στην ομάδα που ψάχνει ρυθμό». 

Ενώ για τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε ακόμα: «Η έλευση του Κρμέντσικ απελευθέρωσε την ομάδα και τους πλάγιους της ποδοσφαιριστές. Υπάρχει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι για την ομάδα  και αυτό φάνηκε και με τον Ολυμπιακό αλλά και χθες που η ομάδα έκανε αρκετές ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.