«Καπαρώνει» τον Δουβίκα, τον παίρνει το καλοκαίρι

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2020

Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας έχουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ με τους εκπροσώπους του Βόλου και για τον Τάσο Δουβίκα, τον 22χρονο σέντερ φορ που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την αποτελεσματικότητά του και τον τρόπο παιχνιδιού του.

Πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στη Metrosport ο Αχιλλέας Μπέος είχε αναφέρει πως για τον Δουβίκα, υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ αφενός και αφετέρου από άλλη ελληνική ομάδα, την οποία όμως δεν κατονόμασε. Είχε επισημάνει δε, πως η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, όμως είχε διευκρινήσει, πως ακόμη και αν παραχωρηθεί ο παίκτης, αυτό πρακτικά θα συμβεί το καλοκαίρι. Δηλαδή ο Δουβίκας θα παραμείνει στον Βόλο έως την λήξη της σεζόν.

Πάνω σε αυτή τη «βάση» γίνονται οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών με τον ΠΑΟΚ να κινείται δραστήρια. «Καπαρώνει» τον Δουβίκα αφενός, τον αφήνει στον Βόλο έως το τέλος της σεζόν και από το καλοκαίρι θα τον αξιοποιήσει ιδανικά από την προετοιμασία. Είναι ασφαλώς στο «χέρι» και του νεαρού άσου, να αυξήσει την απόδοσή του, να βελτιώσει τις επιδόσεις του για να έρθει «φουριόζος» στην Τούμπα το ερχόμενο καλοκαίρι για να διεκδικήσει με αξιώσεις, μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.