Καντζούρης: «Τιμή μου που είμαι στο τιμόνι μιας ιστορικής ομάδας»

Στέλιος Παρθενάκης29 Ιανουαρίου 2020

Την τεράστια ευθύνη που έχει αναλαμβάνοντας το τιμόνι μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Ηρακλής, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο Ιβανώφειο ο νέος τεχνικός του Ηρακλή, Ηλίας Καντζούρης.

Αναλυτικά:

«Νιώθω τεράστια τιμή και ευθύνη που βρίσκομαι εδώ, στο τιμόνι μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Μπαίνοντας στο γήπεδο θυμήθηκα ποιοι έπαιξαν εδώ και ένιωσα δέος. Δεν θέλω να λέω πολλά, θα τα δούμε όλα στο γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε σωστό μπάσκετ, να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να πάρουμε και κάποια αποτελέσματα».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Πριν την διακοπή μεσολαβούν τρεις προπονήσεις και το ματς με τον Πανιώνιο, θέλουμε να προετοιμαστούμε για μια κατάσταση ειδικών συνθηκών. Μετά θα δούμε στην διακοπή τι μπορούμε να κάνουμε για να δουλέψουμε σωστά. Δεν πρέπει να κοιτάμε μακριά, ένα ένα τα παιχνίδια, όποιος κοιτάζει μακριά χάνει τον στόχο του».

Για το Ιβανώφειο: «Είναι ένα άκρως μπασκετικό γήπεδο, όταν έπαιζα σαν αντίπαλος εδώ δεν ένιωθα άνετα και σίγουρα θέλω να συμβαίνει το ίδιο και τώρα».

Από την πλευρά του, ο βοηθός του Γιώργος Σιγάλας τόνισε πως θέλουν να κάνουν καλύτερη την ομάδα του Γηραιού.

Αναλυτικά:

«Ο Ηλίας μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του, ήθελα να τον ακολουθήσω. Θέλουμε να κάνουμε λίγο καλύτερη την ομάδα, αυτός είναι ο στόχος κάθε προπονητή. Θέλω να ακολουθούν τις εντολές οι παίκτες, να βοηθήσω τους παίκτες να γίνουν καλύτεροι ατομικά. Θέλω να δουλεύουμε καλά και να το βάζουμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε από αυτό. Ο Ηρακλής επέστρεψε και είναι σε καλή κατάσταση είναι πολύ σημαντικό, αν δεν υπάρξουν προβλήματα στη συνέχεια και το θέμα μας είναι μόνο αγωνιστικό, θα πετύχουμε τον στόχο να γίνουμε καλύτεροι. Πιστεύω όσο περισσότερα δίνεις στον κόσμο, τόσο περισσότερα σου δίνουν. Οι φίλαθλοι της Θεσσαλονίκης είναι δίπλα στις ομάδες τους, αυτό έχουν αποδείξει τόσο καιρό με όσα προβλήματα και αν έχουν, αυτό ισχύει και για τους φιλάθλους του Ηρακλή».

Επίσης, μίλησε και ο σέντερ του Ηρακλή, Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική χάρη στην παρουσία του στον Γηραιό και είναι ο πρώτος μπασκετμπολίστας που λαμβάνει κλήση για την Εθνική ομάδα μετά από πολλά χρόνια και την εξαιρετική φουρνιά των Διαμαναντίδη, Χατζηβρέττα, Παπαδόπουλου και Σχορτσιανίτη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.