Κάντο όπως στην Τούμπα

Γρηγόρης Κόκκινος26 Νοεμβρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Στο θεσμό «βρέχει» γκολ και όσοι παίζουν over έχουν πάρει μεροκάματο. Πολλά γκολ μάλιστα και οι ομάδες δείχνουν απελευθερωμένες όπως είχαμε συνηθίσει παλιότερα στο θεσμό.
Οι μπουκ βέβαια είναι διαβασμένοι και οι αποδόσεις είναι χαμηλές ακόμα και στα ειδικά στοιχήματα οπότε προσοχή. Το σημείο μου είναι το διπλό τουΠΑΟΚ στην Ολλανδία και ο λόγος είναι το πώς παίζει η Αϊντχόφεν κάτι που το έκανε και στο παιχνίδι με την Τβέντε. Ομάδα με μεγάλη αφέλεια στην αμυντική της λειτουργία είναι οπότε καλοπληρωμένο διπλό. Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα στην Ουκρανία με 1-4. Πιστεύω ότι θα κερδίσει και τώρα αλλά μέχρι εκεί δεν αξίζει κάποια απόδοση.

Η Βόλφσμπεγκερ έμεινε με δέκα παίκτες λίγο πριν το ημίχρονο και έχασε τελικά με 1-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πιθανή ισοπαλία το βλέπω.Η Γάνδη το πάλεψε αλλά έχασε με 2-1 από τον Ερυθρό Αστέρα. Παιχνίδι με πολλά γκολ περιμένω και πιο συγκεκριμένα και από τις δυο ομάδες. Η Σίβασπορ ήταν ανώτερη από την Καραμπάκ και την νίκησε εύκολα με 2-0. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό πιστεύω. Η Λιλ ήταν καταπληκτική στο Μιλάνο και νίκησε με 0-3. Πιστεύω ότι θα δούμε παιχνίδι με γκολ και από τις δυο ομάδες.

H Λιντζ νίκησε με 0-1 την Αντβέρπ και άντεξε ακόμα και όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο άσσος είναι χαμηλός δεν αξίζει το ρίσκο. Η Βιγιαρεάλ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-0. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η ομάδα του Δώνη οπότε μακριά. Η Μόλντε προηγήθηκε αλλά δεν άντεξε στην ανωτερότητα της Άρσεναλ και έχασε με 4-1. Υποψιασμένοι οι μπουκ δεν αξίζει κάτι να κρατήσω. Η Λέστερ μπορεί να διέλυσε με 4-0 την Μπράγκα αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα στηρίξω τους γηπεδούχους που μπορούν να νικήσουν. Η Σλόβαν Λίμπερετς έχασε εύκολα με 5-0 από την Χόφενχαιμ. Δεν αξίζει κάτι. Η Σπάρτα Πράγας διέλυσε με 1-4 την Σέλτικ στην Σκωτία. Γιατί να μην το κάνει ξανά στην έδρα της; Άσσος

Η Φέγενορντ ήταν ανώτερη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη νίκησε με 3-1. Θα έπαιζα το διπλό αλλά θα προτιμήσω τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση. OVER 3,5. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχασε με 3-0 από την Γιουνγκ Μπόις και δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ. Διπλό μεν αλλά…

Η Αϊντχόφεν προηγήθηκε στην Τούμπα αλλά ήταν τραγική στην άμυνα και έχασε με 4-1. Είναι ευκαιρία του ΠΑΟΚ όπως παίζουν οι Ολλανδοί να πάρει το διπλό. Η Σοσιεδάδ έκανε ένα σκασμό ευκαιρίες αλλά νίκησε μόλις με 1-0 την Αλκμαάρ. Πιστεύω ότι τώρα τα γκολ θα μπούνε και το βλέπω over 3,5.

Γρανάδα νίκησε με 0-2 στην Κύπρο την Ομόνοια αλλά δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Μακριά...Η Ρόμα διέλυσε την Κλουζ με 5-0. Θα κρατήσω το διπλό εύκολα ή δύσκολα οι Ρωμαίοι πιστεύω θα κερδίσουν.

Η Λεβερκούζεν νίκησε με 2-4 στο Ισραήλ την Χάποελ Μπερ Σεβά. Η λογική λέει άσσος με πολλά γκολ αλλά είναι μικρές οι αποδόσεις. Η Νάπολι νίκησε με 1-2 την Ριέκα και η λογική λέει ότι θα την κερδίσει ξανά. Η Σλάβια Πράγας ήταν ανώτερη από την Νις και τη νίκησε με 3-2. Πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο στον άσσο της Νις για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Η Ντάνταλκ σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι έχασε με 4-3 από την Ραπίντ Βιέννης. Λογικά θα δούμε πάλι παιχνίδι με γκολ. H Ρέιντζερς αυτοκτόνησε στην Πορτογαλία αφού η Μπενφίκα έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 19ο λεπτό προηγήθηκε με 1-3 και δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος. Γκολ βλέπω.H Σταντάρ Λιέγης έχασε με 3-1 από την Λεχ Πόζναν και δεν έχει ακόμη βαθμό. ΝΟ ΒΕΤ

Η Τότεναμ νίκησε εύκολα στην Βουλγαρία την Λουντογκόρετς με 1-3. Θα την κερδίσει και πάλι αλλά αξίζει κανένα σημείο.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΣΕΛΤΙΚ 1

ΚΛΟΥΖ – ΡΟΜΑ 2

ΝΙΣ- ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ 1

Δεύτερη πρόταση

ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ 2

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΛΕΣΤΕΡ 1

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΠΑΟΚ 2

Τρίτη πρόταση

ΓΑΝΔΗ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ G/G@OVER

ΛΙΛ – ΜΙΛΑΝ G/G@OVER

ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ G/G@OVER

Τέταρτη πρόταση

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ OVER 3,5

ΑΛΚΜΑΑΡ- ΣΟΣΙΕΔΑΔ OVER 3,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.