Κάνουν πλάνο για homework!

Metrosport Team15 Μαρτίου 2020

Με πράξη νομοθετικού περιεχόμενου που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/3) στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, αποφασίστηκε η υποχρεωτική παύση στις προπονήσεις επαγγελματικών και ερασιτεχνικών ομάδων και τις 27 Μαρτίου, αφού απαγορεύτηκε η λειτουργία όλων των αθλητικών κέντρων (με εξαίρεση εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν αθλητές και ομάδες που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες).

Το γεγονός αλλάζει και το πλάνο του Αμπέλ Φερέιρα και των συνεργατών του που αρχικά υπολόγιζαν ότι το πρωί της Πέμπτης θα είχαν ραντεβού με τους παίκτες για προπόνηση. Ήδη από την Παρασκευή, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν φύγει για τα σπίτια τους έχοντας πάρει σαφείς οδηγίες για ατομικό πρόγραμμα συντήρησης που θα πρέπει να ακολουθήσουν σπίτι τους, αλλά και σε χώρους που μπορούν να γυμναστούν χωρίς να συγχρωτίζονται με άλλους ανθρώπους.

Το θετικό είναι ότι κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ έχει στο σπίτι του, άλλος μεγαλύτερο και άλλος μικρότερο, ένα μικρό γυμναστήριο και αυτό του επιτρέπει να αθλείται κάποιες ώρες καθημερινά.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η δουλειά στο σπίτι θα πρέπει να γίνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες, «αναγκάζει» τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του να δούνε λεπτομερέστερα το homework που θα κάνουν οι παίκτες από εδώ και στο εξής.

Αύριο αναμένεται να υπάρχει μία σύσκεψη (πιθανόν με την μορφή τηλεδιάσκεψης) μεταξύ του Πορτογάλου τεχνικού, των συνεργατών του και άλλων στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος (όπως ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Καρυπίδης και ο γενικός αρχηγός, Δημήτρης Σαραϊδάρης), προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά η κατάσταση και να διαπιστωθεί ποια περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν στο καθημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.