Κανώτας: «Στεναχωρημένος ο Λάμπρου που δεν έβαλε και δεύτερο γκολ»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2020

Στεναχωρημένος που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και δεύτερη φορά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ ήταν ο Λάζαρος Λάμπρου σύμφωνα με όσα είπε ο Μιλτιάδης Κανώτας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας παράλληλα ότι είναι ικανοποιημένος που το παιδί αυτό πήρε την ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση του Λάμπρου: «Ικανοποιήθηκα γιατί έδειξε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ την πραγματική του αξία. Ένα διάστημα λογικό ήταν να μην παίρνει ευκαιρίες όμως μάθαινα ότι μέσα στις προπονήσεις έδειχνε το καλύτερο και έπρεπε να έρθει η ώρα που θα αγωνιστεό. Σημασία έχει το παιδί να αποδείξει τις ικανότητες του. Έχει προσόντα που λίγοι τα διαθέτουν».

Τον τρόπο αντίδρασης του Λάμπρου όταν δεν αγωνιζόταν: «Ήταν πολύ στεναχωρημένος, σκασμένος θα έλεγα. Ήθελε να παίξει με τον ΠΑΟΚ και να δείξει την αξία του. Θέλει να παίζει. Όταν ένας παίκτης παίζει, γίνεται καλύτερος».

Eάν μίλησε μαζί του μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Δεν μίλησα μαζί του καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού ήρθε στο σπίτι μου. Ήταν χαρούμενος. Το γκολ που έβαλε το είχε βάλει παίκτης του ΠΑΟΚ πριν από δεκαετίες θυμάμαι. Ήταν στεναχωρημένος που δεν έβαλε κι άλλο γκολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.