«Κανονικά η λειτουργία των λαϊκών, τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των λαϊκών αγορών Θεσσαλονίκης, Λάζαρος Παυλίδης και αναφέρθηκε στην εικόνα που επικρατεί σήμερα (23/3) στις λαϊκές της πόλης, αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η κίνηση στις λαϊκές αγοράς είναι μειωμένη κατά 80% σήμερα. Λίγο η απαγόρευση κυκλοφορίας, λίγο ο κακός καιρός, ο κόσμος είναι λίγο. Έρχεται, παίρνει τα αναγκαία και φεύγει. Οι πάγκοι έχουν πέντε μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλον, όλοι έχουν γάντια και μάσκες. Δίνουμε και σε όσους δεν έχουν. Προσέχουμε να προσέρχονται οι άνθρωποι ένας ένας στον πάγκο και αυτό τηρείται. Ο κόσμος έχει λογικευθεί. Τα μέτρα που πήραμε είναι καλύτερα από τα σούπερ μάρκετ. Η προσέλευση ένας ένας στις λαϊκές παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια από το να βρίσκεται κόσμος σε έναν κλειστό χώρο όπως τα σούπερ μάρκετ».

Για τις ημέρες που θα πραγματοποιηθούν λαϊκές αυτήν την εβδομάδα: «Πλην της Τετάρτης που είμαστε κλειστά, όλες τις άλλες ημέρες οι λαϊκές θα γίνουν κανονικά. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει απαγόρευση εκ νέου το Σάββατο. Πρέπει να μας ενημερώσουν από την Πέμπτη. Υπήρξε μεγάλη ζημιά λόγω της απαγόρευσης λειτουργίας το περασμένο Σάββατο. Καταβλήθηκαν πολλά χρήματα για εμπορεύματα, τα οποία πλέον αναγκαστικά θα πεταχθούν. Αν γινόταν η ενημέρωση μια μέρα νωρίτερα και όχι την Παρασκευή το απόγευμα δεν θα υπήρχε θέμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.