«Κανένας αντίπαλος δεν μπορεί μας πάρει κάτι, αν δεν πεθάνει στο γήπεδο»

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Νοεμβρίου 2021

Για το 1-1 στον Βόλο και το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β΄ στο Καυτανζόγλειο, μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης. 

Παράλληλα, ο κόουτς του Γηραιού τόνισε ότι «κανένας αντίπαλος δεν μπορεί μας πάρει κάτι, αν δεν πεθάνει στο γήπεδο»!

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ιστορική ομάδα με έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Προερχόταν από έναν σημαντικό βαθμό στις Σέρρες. Εδώ και δυο εβδομάδες είμαστε σε καλή κατάσταση και προερχόμασταν από μία ισοπαλία στην έδρα μας που θεωρώ μας βρήκε στεναχωρημένους το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό θέλαμε να συνεχίσουμε και σήμερα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. 

Στο πρώτο λεπτό δώσαμε ένα πραγματικά δώρο στον αντίπαλο, όμως το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας χωρίς ωστόσο να κάνουμε τις μεγάλες φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά είχαμε την κατοχή της μπάλας. Με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα στον Βόλο γιατί αποδείξαμε στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στο δεύτερο μέρος ότι μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο. 

Να κατανοήσουμε όλοι ότι χτίζεται μία νέα ομάδα, υπάρχει το βαρύ όνομα, αλλά ταυτόχρονα χτίζεται μία ομάδα με μέταλλο σκληρό και αποδείξαμε σήμερα ότι κανένας αντίπαλος δεν μπορεί μας πάρει κάτι αν δεν πεθάνει στο γήπεδο. 

Η επόμενη μέρα, ανάλυση αντιπάλου, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το Πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και δεν υπάρχει μέρα εφησυχασμού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.