Βαλεριάνος: «Πώς κερδίσαμε τον Άρη, το -6 έχει επηρεάσει τους παίκτες του»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού, Γιώργος Βαλεριάνος και αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη επί του Άρη με 1-0, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κάναμε σωστή δουλειά, ήμασταν πιστοί στο πλάνος μας και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης». 

«Για τον κόσμο του Ιωνικού ζούσαν και ανέπνεαν γι΄ αυτό το ματς. Περίμεναν όλοι πώς και πώς αυτή την αναμέτρηση. Ξέραμε τι αντίπαλο θα βρούμε απέναντί μας και ανταποκριθήκαμε σωστά. Ο Άρης διαθέτει αν όχι το καλύτερο ρόστερ, αλλά από τα καλύτερα της κατηγορίας. Όμως έχει μειονεκτήματα και εκεί πατήσαμε. Κάναμε σωστή δουλειά, ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις τον Άρη. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ με την παρουσία του. Ήταν ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες. 

Το Πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Αυτό είναι πολύ όμορφο. Όλες οι ομάδες διαβάζουν τους αντιπάλους. Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται χρόνο όπως και οι καινούργιοι παίκτες που ήρθαν στους συλλόγους. Η δύναμή μας είναι η έδρα μας και ανεξαρτήτου αντιπάλου πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο σε πολλούς τομείς και ευελπιστώ να δείξουμε αυτό που μπορούμε στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Εγώ θεωρώ ότι έδωσα αυτό που έπρεπε να δώσω για την ομάδα μου. Πιστεύαμε μέχρι τέλος ότι μπορούμε να κερδίσουμε. 

Ήρθε στο τέλος με δύσκολο τρόπο, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Το -6 σίγουρα επηρέασε τους παίκτες του Άρη γιατί έχουν στόχο να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Ο Άρης πρέπει να λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.