Κανακούδης: «Δεν ξέρω ποιοι αποφάσισαν να μην είναι η ομάδα πουθενά»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2021

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή και την άνοδο που χάθηκε μίλησε ο Πέτρος Κανακούδης στο Metropolis 95.5 και στη εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τους λόγους που δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής: «Ο πιο σημαντικός λόγος είναι η μεγάλη αποχή, η οποία μας επηρέασε πάρα πολύ. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε όλοι μαζί προπονήσεις. Επίσης, είχαμε τη ατυχία να έχουμε από ένα τραυματία ποδοσφαιριστή σε κάθε σχεδόν αναμέτρηση. 

Οι προπονητές άλλαζαν συνεχώς. Ξεκινώντας το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή, ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και ήταν πολύ δύσκολο. Η ομάδα ήταν καλύτερη σε κάθε παιχνίδι. Υπήρχαν ατυχίες όταν η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Χάσαμε την άνοδο από τις ισοπαλίες. Χάθηκε μια τρομερή ευκαιρία. Μακάρι να τους βοηθήσει ο Θεός να βγάλουν την ομάδα από την κατάσταση που είναι και να τον σώσουν. Είχε μπροστάρη έναν άνθρωπο που ήθελε να κάνει μια ενέργεια».

Για τον Θόδωρο Δρακόπουλο: «Θεωρώ ότι τέτοιοι άνθρωποι που βάζουν το χέρι στην τσέπη τους θα έπρεπε να στηριχθούν. Δεν ξέρω και πολλούς που έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη τα τελευταία χρόνια. Δεν στηρίχθηκε και δεν ξέρω και τους λόγους. Δεν ξέρω και ποιοι αποφάσισαν να μην είναι η ομάδα πουθενά. Γιατί δεν στηρίχθηκε αυτή η κατάσταση δεν ξέρω» 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.