Κανακούδης: «Απρόβλεπτο το Άρης - ΠΑΟΚ, ελαφρύ προβάδισμα ο Δικέφαλος»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Πέτρος Κανακούδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή, μίλησε σχετικά με την αναμέτρηση της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σημειώνοντας πως είναι ένα απρόβλεπτο ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το ντέρμπι ανέφερε αρχικά: «Τα ντέρμπι είναι πάντα απρόβλεπτα, οπότε δεν είμαι σε θέση να δώσω πρόβλεψη. Θα ήθελα να υπάρχει νικητής και να υπάρχουν γκολ, με το μικρό πλεονέκτημα να το έχει ο ΠΑΟΚ λόγω των όσων συμβαίνουν με την αλλαγή προπονητή στον Άρη. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές έχουν την περηφάνεια τους, τον κόσμο και αυτό βγαίνει στο γήπεδο σε παιχνίδια ντέρμπι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε ένα ντέρμπι με μεγάλο βαθμό δυσκολίες, εξαρτώνται πολλά από τη ψυχολογία του παίκτη και είναι ένα παιχνίδι που το περιμένει ο ποδοσφαιριστής όλο το χρόνο. Είναι μία αναμέτρηση που την παίρνει ο ποδοσφαιριστής, το πάθος, το τσαγανό και το πόσο το θέλει. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης έκαναν αρκετές μεταγραφές».

Ενώ για τον Ηρακλή, σημείωσε: «Δεν έχει λυθεί το οικονομικό πρόβλημα την πλευρά του κ. Παπαδόπουλου, υπήρξε μία επαφή αλλά δεν βρήκαμε λύση και θα πρέπει όλοι να παίρνουν τα δεδουλευμένα τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.