Καμπουρίδης: Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, Ροδίτης: Ιδιαίτερες συνθήκες

Metrosport Team26 Μαΐου 2023

Στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος ανόδου στη Γ' Εθνική η Νίκη Ευκαρπίας γνώρισε την ήττα από τη Δόξα Βώλακα.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της Νίκης Γιάννης Καμπουρίδης  είπε: Κακη ήττα για την ομάδα μας. Κάναμε ένα κακό δεκάλεπτο και δυστυχώς το πληρώσαμε. Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις και όλους τους δυνατούς τρόπους να σκοράρουμε αλλά δυστυχώς λίγο η τύχη και λίγο ο αντίπαλος τερματοφύλακας που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα μας στέρησαν το γκολ. 

Εκτός από το 1ο δεκάλεπτο δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Σήμερα το πλάνο μας δεν λειτούργησε και λειτούργησε του αντιπάλου. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βώλακα. Φυσικά όμως πολλά συγχαρητήρια και στους παίκτες μας γιατί πραγματικά έκαναν ότι μπορούσαν για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ο προπονητής του Βώλακα Λευτέρης Ροδίτης είπε: «Παίξαμε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες με πολλή ζέστη και σε ένα πλαστικό γήπεδο που δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε.

 Σημαντική νίκη ήταν απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Παίξαμε με αυταπάρνηση ενώ τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο. Είχαμε αμυντικούς προσανατολισμούς και από μια στατική φάση πετύχαμε και το γκολ. Στη συνέχεια πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση αλλά καθώς είναι κουραστική η διαδικασία αγώνων Τετάρτη-Κυριακή. Δεν ενθουσιαζόμαστε.

 Η νίκη μας κρατάει ζωντανούς στη μάχη της ανόδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.