Κάμπος: «Μπορεί να πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, η Τούμπα είναι καλύτερη από τη... Χαλκιδική»

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

Για τα δύο κύπελλα που κέρδισε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τον τελικό με τον Ολυμπιακό μίλησε ο πρώην άσος του Δικεφάλου, Τζάλμπα Κάμπος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους τελικούς που έπαιξε: «Υπάρχουν διαφορές από τότε. Τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει και να το πάρει. Ήταν υπέροχες στιγμές. Πραγματικά απίθανες. Θυμάμαι την ασίστ και ο Μπίσεσβαρ δεν μπορούσε να το χάσει». 

Για την καλύτερη του στιγμή: «Σίγουρα το πρώτο κύπελλο καθώς το περίμεναν πολύ και το ήθελαν πολύ. Ο ΠΑΟΚ έγινε δυνατότερος και κατάκτησε τα πάντα».

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Δεν τον παρακολουθώ πολύ. Μιλάω με Κρέσπο και Βαρέλα και μαθαίνω τα νέα. Νιώθω κομμάτι της ομάδας».

Για τη φετινή σεζόν: «Υπάρχει μια ανανέωση στον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται χρόνο για να γίνει και πάλι δυνατός. Μπορεί να γίνει και στον τελικό. Να αρχίσει από εκεί. Μπορεί να το πάρει και να πάρει δύναμη να γίνει καλύτερος».

Για Γκαρσία: «Αυτό το πάθος που βγάζει είναι ο καλύτερος δείκτης για τη δουλειά που κάνει».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Είναι η ψυχή του κλαμπ. Τους στοίχισε που είναι εκτός όλο αυτό το διάστημα. Όταν επιστρέψουν μπορούν να σπρώξουν τον ΠΑΟΚ μπροστά. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχω συναντήσει. Είναι υπέροχη η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ παντού και είναι τιμή για εμένα να είμαι κομμάτι της οικογένειας». 

Για το μήνυμα που θα έστελνε στον ΠΑΟΚ: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και σε όλους. Το 2022 να έρθουν καλύτερα πράγματα».

Λίγο πριν κλείσει ο Τζάλμα ρωτήθηκε αν θα ερχόταν για βουτιές στη Χαλκιδική και τόνισε ότι: «Η Τούμπα είναι καλύτερη από τη Χαλκιδική».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.