Καμπερίδης: «Mεγάλο λάθος να εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2021

Με φόντο την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ αύριο (27/3) με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Σάββας Καμπερίδης, σημείωσε πως θα πρέπει η ομάδα του να δείξει καλύτερο πρόσωπο από το τελευταίο παιχνίδι αν θέλει να πάρει κάτι από τον αγώνα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, τόσο σε επίπεδο συγκέντρωσης όσο και σε επίπεδο ενέργειας. Θα είναι μεγάλο λάθος, να εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με βάθος, δεδομένη ποιότητα, τόσο όσον αφορά το επίπεδο των παικτών όσο και του προπονητικού τιμ».

Χωρίς Σιδηροηλία-Τσιρογιάννη με ΑΕΚ

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (26/03) την προετοιμασία του για την αυριανή (26/03) αναμέτρηση, με μια απογευματινή προπόνηση στο « Nick Galis Hall». Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Γιάννης Σιδηροηλίας και ο Κώστας Τσιρογιάννης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με το καθιερωμένο τεστ κορονοϊού και ακολούθησε η ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.