Καμπ Νόου: Επίσημα 5.000 εισιτήρια και εμφανίστηκαν... 30.000 Γερμανοί

Metrosport Team15 Απριλίου 2022

H Άιντραχτ απέκλεισε την Μπαρτσελόνα από τη συνέχεια του Europa League και πανηγύρισε με τους 30.000 φιλάθλους της που βρέθηκαν στο Καμπ Νόου. 

Ωστόσο, στους φιλοξενούμενους είχαν δοθεί μόλις 5.000 εισιτήρια. Πώς μπήκαν; Εξασφάλισαν εισιτήρια και βρέθηκαν ακόμα και ανάμεσα στους οπαδούς των Καταλανών. Πώς; Στο ερώτημα αυτό αναζητείται απάντηση.

Αρχικά, αν κάποιος από την Γερμανία με κάρτα από την χώρα προσπαθούσε να αγοράσει εισιτήριο, θα αποτύγχανε. Ωστόσο, θα μπορούσε να το κάνει μέσω τρίτου από την Ισπανία, είτε με μεταπώληση εισιτηρίου από κάποιον άλλον, είτε ως Γερμανός πολίτης της Ισπανίας με ισπανική κάρτα. Τότε θα μπορούσε κανονικά να βρεθεί στο γήπεδο.

Δεν αποκλείεται, επίσης, μέλη της Μπαρτσελόνα να επέτρεψαν σε Γερμανούς οπαδούς να χρησιμοποιήσουν τους λογαριασμούς τους στον σύλλογο για να εξασφαλίσουν εισιτήριο ως «γηπεδούχοι» και κάπως έτσι να έχουν μια θέση στο «Καμπ Νόου».


Η Βαρκελώνη δεν ήταν έτοιμη γι' αυτό που αντίκριζε στους δρόμους της πόλης. Και μπορεί οι οπαδοί της Άιντραχτ γενικότερα να αφήνουν το στίγμα τους σε κάθε επίσκεψη που πραγματοποιούν για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους, ωστόσο, στην Καταλονία έφταναν με κάθε τρόπο. Κι όταν συναντήθηκαν όλοι μαζί για να πορευθούν προς το γήπεδο, οι δρόμοι πήραν τα χρώματά τους και οι χιλιάδες φίλοι της Άιντραχτ προκαλούσαν μεγάλη εντύπωση.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.