Καμία κρούση για τον Γιαννούλη από την Αιντχόφεν

Metrosport Team22 Μαρτίου 2020

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια με επίκεντρο τον Δημήτρη Γιαννούλη, που είναι ένας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έκαναν την διαφορά με την απόδοσή τους από την έναρξη της φετινής σεζόν.

Ο Γιαννούλης, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου, βρίσκεται στο σπίτι του, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα που του έδωσαν οι εκπρόσωποι της τεχνικής ηγεσίας και ανυπομονεί να έρθει η στιγμή που θα μπει και πάλι στο γήπεδο για να κάνει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του και φυσικά να συμμετέχει σε αγώνες.

Σύμφωνα με τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, για τον Γιαννούλη έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον η Αιντχόφεν και μάλιστα τον έχει κατατάξει ψηλά στην λίστα της.

Παρά το ενδιαφέρον και προφανώς την παρακολούθηση για τον διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ, επισήμως ή ανεπισήμως δεν έχει γίνει καμία κρούση στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ή το περιβάλλον του. Αυτό είναι που προέχει, ενδιαφέρει ειδησειογραφικά και πρέπει να το αναφέρουμε. 

Ασφαλώς και το καλοκαίρι, ανάλογα και με την διαμόρφωση των συνθηκών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αναμένονται προτάσεις για παίκτες. Μέχρι όμως να έρθουν στον ΠΑΟΚ, καλό είναι (και αυτό κάνουμε) να καταγράφουμε απλά το ενδιαφέρον (όπως εκφράζεται) και να περιμένουμε τα όποια αποτελέσματα, χωρίς να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.