Καμαριανάκης: «Ο Πύρρος Δήμας δίνει μια κλωτσιά και τα διαλύει όλα»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2021

Για την κατάσταση που επικρατεί στην άρση βαρών μίλησε ο προπονητής άρσης βαρών (πρώην της εθνικής) Χρήστος Καμαριανάκης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι είναι ντροπή μία προσωπικότητα, όπως ο Πύρρος Δήμας, «να δίνει κλωτσιά και να τα διαλύει όλα», με αφορμή το θέμα Ιακωβίδη που παρουσίασε μία δύσκολη πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει και μια δήλωση του Ιακωβίδη πριν από τρία χρόνια, όταν τους πέταξαν έξω από το γυμναστήριο. Ο Ιακωβίδης κατηγορούσε την Ομοσπονδία και τον Δήμα. Πάμε από το κακό στο χειρότερο από τότε που ανέλαβε ο Πύρρος. Ανέλαβε περίπου με ένα εκατομμύριο μπάτζετ την Ομοσπονδία. Την κατέβασε στα 800.000, την κατέβασε στα 500 και τώρα είναι στα 300.

 Όταν η Εθνική δεν είναι προσεγμένη, όταν δεν πληρώνεις τους προπονητές σου, όταν δεν έχουν απολαβές και δεν μπορούν να κάνουν προπόνηση οι αθλητές είναι κακή διαχείριση. Τα μηδενικά συμβόλαια των προπονητών των εθνικών είναι μεγάλη ξεφτίλα. Φτάσαμε να παρακαλάμε για φυσιοθεραπευτές. Είχαμε φαγητό από χορηγό αλλά δεν είχαμε λεφτά για τη μετακίνηση των αθλητών. Είχαμε πόλεμο σε πολλά μέτωπα. 

Ανάθεμα εάν γνωρίζει ποιος είναι ο Καβελασβίλι ο νέος πρόεδρος. Το παιδί είχε απογοητευτεί πολύ. Δούλευε πακετάς για να μπορεί να έχει χρήματα. Τον Πύρρο τον ενδιαφέρει τι γίνεται στις ΗΠΑ. Έχει καταστρέψει δύο αθλητές από την Κεφαλλονιά. Υπάρχει πρόβλημα. Τον θαυμάζω σαν αθλητή αλλά τρελαινόμαστε γιατί δεν έχει καταφέρει να κάνει τίποτα. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έδινε μια κλωτσιά και τα διέλυε όλα στο τέλος. 

Είναι ντροπή στους προγόνους μας και στο άθλημα. Θα τον είχαν διαγράψει σε μια άλλη χώρα, αν έβγαινε στη δημόσια τηλεόραση με το σήμα των ΗΠΑ και να ζητά συγγνώμη από τον Ιακωβίδη. Ας ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό αλλά θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τα παιδιά και τους προπονητές. Είναι ντροπή να μην βγάλεις έναν αθλητή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.